sikoreczka79
Fanka BB :)
Jak tak patrze na Karolka i moją Madzię to w życiu bym nie powiedziała że oni są w tym samym wieku!!! Bodzinka śliczności!!:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
swietne foteczki
Prawko mam samochod tez ustalmy tylko date i juz jade
No moze poczekajmy az dojde do siebie, bo jeszcze chodze o kulach:-(
Na poczatku tez sie balam, przelamalam strach gdy na kurs zaczelam chodzic.Bodzinka pomysl o tym bo naprawde warto
.A dogadamy szczegóły może jak wrócę po weekendzie ?? Hi hi...No i jak wrócę to w końcu powklejam jakieś fotki Potworka 
.Zatem będzie nas 4!!Super :-)

...moja Lilunia daleko w tyle...pewnie za jakiś rok dogoni Twojego Syncia...acha...fotki super jak zwykle tylko....GDZIE TE LOCZKI?????
. Znowu muszę pochwalić zbiorowo
wszystkie dzieciaczki i każde z osobna.
, a potem samochód był po remoncie więc szans na kluczki i auto tylko dla siebie już nie było;-). A potem się wyprowadziłam z domu... Teraz od czerwca mamy własny samochód i też w nim trzeba troszkę pogrzebać więc jeszcze nie było mi dane przekręcić kluczyka
. A od września wracam do pracy więc pewnie będzie mało czasu. Ech, życie.... ;-)