• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Bodzinka-synus sliczny :-D swietne foteczki
Anii-super urlopik w pl mieszkam dosc blisko Plocka fajne miasteczko a i jezior dookola mnustwo:-):tak:

Oczywiscie ja tez chetnie pojawie sie na spotkanku:tak:Prawko mam samochod tez ustalmy tylko date i juz jade:tak:No moze poczekajmy az dojde do siebie, bo jeszcze chodze o kulach:-(
A jesli juz o prawku mowa, ja tez jestem zadowolona ze je mam.Super sprawa od nikogo zalezna nie jestem.Tylko wsiadam i jade:tak: Na poczatku tez sie balam, przelamalam strach gdy na kurs zaczelam chodzic.Bodzinka pomysl o tym bo naprawde warto:tak:
No i oczywiscie zdjecia suuuper:-) Lolus sliczniutki:-)

Bodzinka, a czy Ty nas aby przypadkiem nie oszukujesz??Na pewno Karolek z listopada 2006 jest??Bo jak tak patrzę na niego to ciężko mi w to uwierzyć ;-)
No to trójka nas na spotkaniu "śląskim" będzie :-).Super :tak:.A dogadamy szczegóły może jak wrócę po weekendzie ?? Hi hi...No i jak wrócę to w końcu powklejam jakieś fotki Potworka :-p

Inna juz druga osoba jestes na forum, ktora mnie o to pyta.Musze sie zastanowic, moze nie zauwazylam i urodzil sie miesac wczesniej;-)Albo i dwa;-)
Ale no nie w ksiazeczce jak byk 04.11.2006.Wiecie co, on sie tak szybko rozwija, ze ja sie czasem obawiam, ze jak bede miala drugie, to bede miala jakies nie wiadomo jakie wymagania;-)
Sikoreczka zaglebie blisko, mozemy cie dopisac;-)
Agnes mam straszna ochote wybrac sie z malym do palmiarni w Gliwicach, moze kiedys sie wybierzemy?????Bo mojego malza trudno gdziekolwiek wyciagnac:tak:

Bodzinka no właśnie...ja też się zastanawiam czy Twoje Małe jest z listopada...no ale skoro tak mówisz to pewnie tak jest:-D...moja Lilunia daleko w tyle...pewnie za jakiś rok dogoni Twojego Syncia...acha...fotki super jak zwykle tylko....GDZIE TE LOCZKI?????
co do spotkania super sprawa...polecam!!!

Ja to nie nadążam z komplementami :szok::rofl2:. Znowu muszę pochwalić zbiorowo:zawstydzona/y: wszystkie dzieciaczki i każde z osobna.
A co do prawka, to i owszem mam od 11 lat z czego 9 nie jeździłam, a to co jeździłam, to też jedna trasa - kilka razy do babci za miasto i z powrotem. Nigdy sama, zawsze z rodzicami albo tatą. Potem samochód zaczął szwnkować, to tata jeździł, bo wiedział jak :baffled:, a potem samochód był po remoncie więc szans na kluczki i auto tylko dla siebie już nie było;-). A potem się wyprowadziłam z domu... Teraz od czerwca mamy własny samochód i też w nim trzeba troszkę pogrzebać więc jeszcze nie było mi dane przekręcić kluczyka :no:. A od września wracam do pracy więc pewnie będzie mało czasu. Ech, życie.... ;-)

reklama
Wiecie co kochane???Ja w koncu zrobie zdjecie aktu urodzenia i wam pokaze;-);-);-)Albo wezme na to spotkanie;-);-);-)
Dziekujemy za liczne koplementy.
Loczki mam schowane:-p;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry