Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.I jeszcze nikt nie ucierpiał, drzewa całe, inne samochody całe i nawet mój facet już nie boi się ze mną jeździć, tylko krzyczy na mnie jak za szybko jadę (bo ja to lubię czasem depnąć po gazie
).Jakbys mi to z ust wyjela! Powiem Ci tak ze wiekszosc z tych moim znajomych jest wolnego stanu... moze to z zawisci wynika, nie mam pojecia ale wiem tez ze jak oni beda miec swoje dzieci odezwa sie...tylko czy nie za pozno? :-/...Kiedyś miałam trochę znajomych, wieczorami nigdy się nie nudziłam.Jak zaszłam w ciążę to się okazało, że to jak trąd czy coś, bo nagle znajomi gdzieś zniknęli.Jak urodziłam, to kilku z nich przyszło mnie odwiedzić, ale były to wizyty jednorazowe.I teraz jak np. Jacek mówi do mnie, że zostanie z Małą, a ja mogę sobie gdzieś pójść, rozerwać się to nie mam ani do kogo ....