• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
dzieciaki śliczności...Bodzinka chyba Twojego Lolka z loczkami ostatnie zdjęcia to na pamiątkę schowam:tak:
Beti Twoje loczki też są cudowne...piękne masz włosy no i synek też uroczy:-D
Sikoreczka masz cudowne dzieciaczki...takie kochane i przesłodkie...

a teraz kilka słów...Grabinka /koło Płocka/ super miejscowość ale tylko jak się wyjeżdża z super osobami /bo to malutka mieścinka i samemu to nie ma tam co robić/. ubawiłam się przestrasznie, naśmiałam się jak nigdy...no i jak nigdy wypiłam duuuuużo piwa, choć nigdy za piwem nie przepadałam...Lila onieśmielała wszystkich swoją spokojnością ale za to wieczorami....głupawki miała na maksa...domek mieliśmy malutki a w nim pełno osób...warunki niezbyt super ale tak było lepiej bo czułam się jakbym znów miała 18 lat...wtedy to akurat było najmniej ważne...jednym słowem...w przyszłym roku na pewno tam wyjedziemy i znów będziemy się dobrze bawić...:-D

Dziekujemy za mile slowa i komplementy:-D
Aniii piekne zdjecia Lileczka slicznosci, pieknie powychodzila, mama zreszta tez.Milo, ze wypoczeliscie:-DSzczerze, to ci zazdroszcze.Moje znajomosci i przyjaznie sie porozsypywaly a te, ktore teraz nawiazalam to juz nie to...Czasem czuje sie samotna.Ani z kim na kawe, ani na spcer z malym.A ja strasznie towarzyska jestem a moj luby woli w domku siedziec.Oj zazdroszcze takich wakacji, a jeszcze jak takie piekne fotki zobacze to juz w ogole;-)

Wszystkie dzieciaczki cudne.
Karolek duży chłop :tak:.I chyba uwielbia wygłupy z tatusiem ;-).
Mati
śliczny chłopczyk, nie opędzi się od wielbicielek :tak:
No a Lilcia...Wygląda jak księżniczka, zwłaszcza w kółku na wodzie :happy2:.Aniu, z was to w ogóle ładna rodzinka :-)
Bodzinka, ja mam dokładnie to samo.Kiedyś miałam trochę znajomych, wieczorami nigdy się nie nudziłam.Jak zaszłam w ciążę to się okazało, że to jak trąd czy coś, bo nagle znajomi gdzieś zniknęli.Jak urodziłam, to kilku z nich przyszło mnie odwiedzić, ale były to wizyty jednorazowe.I teraz jak np. Jacek mówi do mnie, że zostanie z Małą, a ja mogę sobie gdzieś pójść, rozerwać się to nie mam ani do kogo ani z kim.:-(.
Dlatego pół dnia spędzam na forum :-D
I myślę, że trzeba korzystać z tego że kilka z nas blisko siebie mieszka i co jakiś czas urządzać spotkanka :tak:

reklama
Z tymi spotkaniami to sie zgadzam:-)Tylko ja jestem zdana na komunikacje miejska, ani samochodu ani prawo jazdy.Zreszta ja za kierownica????????;-)Katasrofa murowana;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry