• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Ewa super dzieciaczki:-D:-D:-DFajne wakacje mieliscie, to widac:-)
Sikoreczka twoje szkraby tez przeslodkie:-D:-D:-DJa chce parke;-)

url=http://suwaczki.smyki.pl]
7488.jpg
[/url]
url=http://suwaczki.smyki.pl]
7485.jpg
[/url]

reklama
hmmm...sama nie wiem z tą przerwa...na prawdę baaaardzo różnie jest...ja mam siostrę starszą o 10 lat i jest zajebista...druga starsza o 3 lata i też jest miodzio...nie wiem jakby było z bratem...ale uważam że na początku jak dzieci są małe to zawsze będą sprzeczki. ja biłam się zawsze z Agą /czyli tą o 3 lata starszą/ niż z Kaśką...a mój mąż ma czworo rodzeństwa i ze wszystkimi jest super kontakt...a są bardzo duże różnice wieku...więc...
Ale Ewcia...dosyć tego pitolenia...dzieciaczki masz super. parka to jest to!!!a wakacje nad morzem dla takiej parki...marzenie!!! /kurde a my z mężem tak kochamy góry!/

Ewa widze ze wakacje udane, super focie widac ze było wesoło:-)
Sikoreczka w mojej rodzince tez jest dzidzius tylko straszy od Krecika o dwa miesiace i jak juz sa razem to wszyscy je porównuja ciągle, ale najlepsze jest to ze mimo róznicy wieku rozwijaja sie prawie identycznie, razem zaczeli siadac, raczkowac, no moze z chodzeniem , Konradowi troche brakuje:-D
a z ta róznica wieku to mysle ze duzo zalezy tez od charakteru,ale jestem za taka 2-4 lata ja mam siostre młodsza o 11 lat i do 3 lat nia nianczyłam z druga siorka młodsza o rok, potem juz nas męczyłam hhehe, no a teraz jest w takim głupim wieku, mam z nia dobry kontakt niby, ale nie bardzo rozumiem jej sposób myslenia:-D teraz młodziez to jednak troche inna:-Dmysle ze znowu bedziemy sie dobrze dogadywac na rózne tematy za pare lat jak wydorosleje, na razie ma lat 12 i wchodzi w ciezki okres;-)

sikoreczka cudne dzieciaczki sama slodycz i jak pieknie sie dziela czekolada:-)tak sobie pomyslalm ze fartlo sie nam ze mamy dwojeczke roznej pulci;-):-)
co do roznicy wieku to kazdy ma swoje zdanie :tak:ja mam brata 2 lata mlodszego i ogaduje sie z nim swietnie a nie wiem jak bedzie z moimi dziecmi 5 lat ronicy okaze sie w praniu:happy2:

Sikoreczka przekochane dzieciaczki:-)Super fotki:-DJa tak wlasnie mysle zrobic 2-3 lata przerwy, nacieszyc sie syneczkiem.No i ze wzgledow zdrowotnych, po cc wczesniej bym sie bala.Ale zycie nas czasem zaskakuje;-)Moj maz stwierdzil ostatnio, ze jakby sie drugi tez synus przytrafil to moze nad trzecim sie zastanowimy;-)A ja na razie nie mowie nie bo uwielbiam dzieciaczki:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry