• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
dzięki dzieyny...bardzo miłe słowa dla mnie:) rzeczywiście wypad nam się udał przeogromnie...aż żal było odjeżdżać.

Inna jakbyście jednak zreflektowali się nad spotkaniem w weekend majowy to od razu na pewno byście nas poznali:-pa tak...pojechaliśmy sobie.......alekoooooo siooooookoooooo....jak to mówi liliusz:-)

Lolo przesuper chłopak!
Aniu czy Lila wyszła na Trzy Korony???? ;-) Echh sama bym pojechała ...ale najchętniej bym wyjechała kolejką na Palenicę ;-) Lila duża dziewczynka :-) Może następnym razem jakoś o Krak zahaczycie? ;-)

Megsku rzeczywiście dzieciaczki w całej okazalości!!! Kuba dzielny braciszek fajnie wygląda z Siostrzyczką:tak::tak:fajnie mieć taką parkę:)

ps.tak rzeczywiście Lila weszła sama bez naszej pomocy na Trzy Korony i jestem z niej bardzo dumna...moja mala alpinistka:) a po Krakowie też błądziliśmy w drodze powrotnej i chciałam do Ciebie zadzwonić ale stwierdziłam że nie będę robić rabanu...w końcu masz teraz dużo pracy w domu:-)

reklama
dziękuję Aniu :) I jestem naprawdę pełna podziwu dla Lili..ja jak pierwszy raz tam szłam myślałam że nie dojdę...no ale moi rodzice nie są zapalonymi Alpinistami ;-) :-D :-D :-D Poza tym trochę mnie na sentymety wzięło...bo pierwszy mój i Piotrka wyjazd to właśnie do Szczawnicy był...oj kiedy to było ....;-)
A co do Krakowa...następnym razem zadzwoń...jak nie damy rady to nie damy ale może akurat...mieszkamy blisko obwodnicy( zjazd na drogę 44) więc nawet zajechać łatwo ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry