reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Dawno juz nic nie wklejalismy..moze dlatego ze wiecej filmikow krecimy :-)

Kiedys na spacerze Kubusiowi bylo goraco w glowke i zalozylam mu na glowe.... ;-)

te wszystkie dzieciaczki są takie fajne. my z Lilą mamy wieeelkie kompleksy że tak mało umiemy...Kuboszczak rewelacyjnie stoi, no nie mogę uwierzyć ze to on..., drugi Kubek też niczego sobie facet...nasza Zuzanka fajna dziewczynka, robi się samodzielna no i super zdjęcie rodzinne...Paula też nasz samouczek, jest urocza no i Sarenka, ekstra jeździ na koniu. Meggi zazdroszczę stadniny w rodzinie.moim marzeniem zawsze było nauczyć się jeździć konno ale jakoś chyba długo jeszcze go nie zrealizuję /brak funduszy/:-(

Bardzo dziękujemy za wszystkie komplementy :-) Ale Kuba i Sara biją nas na głowę:tak: Z resztą wiem że sie juz powtarzam ale nasze listopadowe dzieci sa NAJ we wszystkich dziedzinach:tak: :-D

Zuzia i Paulinka śliczne mają te czapeczki i super w nich wyglądają,
Kuba nas powalił na kolana z tym staniem, szok :szok:,
meggi widzę że już teraz zaszczepiasz Sarence pasję do koni :-) fajnie,
megusek Kubuś jest śliczny :tak:, my też już wiązaliśmy chusteczkę na głowie Oleńce bo było kilka bardzo ciepłych dni.

sta72865il0.jpg

przypominamy sie i my

A oto nasza Rodzina. Maja pozuje w kwiatach, ja nadzoruję samodzielne siedzenie, tatko robi fotkę a z tyłu wycieczka Japończyków, którym Majka też się spodobała, fotografuje ją niczym własny ojciec:-D
Na drugiej fotce zbliżenie buźki naszego Łobuza:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry