reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

dzięki. tak Dorotka Lila kucyk ma obowiązkowo bo inaczej grzywa w oczy wchodzi lub czółko spocone. tu widać lepiej:-D

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    125,9 KB · Wyświetleń: 52
reklama
jejku Lila ma naprawde dlugie wloski:szok:niektore 2-3 latki maja krodsze przynajmniej juz mozesz robic jej jakies fajne fryzurki;-)pamietam jak ja czekalam kiedy bede mogla czesac paule:-)

ALe Kamyczek ma piekny uśmieszek:-) przystojniacha z niego będzie co ja mówie już jest:-)ale wygląda na więcej niż pół roczku:tak:
Majeczka chyba była bardzo zadowolona z baseniku bo tak słodko po nim spała:-D
O Lilci to ja mogę mówić i mówić:-D śliczności nasze forumowe:-)
Martynka będzie naszą miss lata:-D pięknie wyszła w tym wianuszku:tak:Kasiu jak Ja Ci zazdroszczę tego baseniku gdzie kupiłaś taki??dużo dałaś za niego??
Kubuś ma również rozbrajający uśmiech az trzeba sie uśmiechnąć jak się widzi takie słodkie foteczki:-D

Chcieliśmy najpierw kupić taką plasikową piaskownice do której też można nalać wody, ale gdzie to potem chować :baffled: i znaleźliśmy to cudo.Ten basenik to z Carrefoura i kosztuje ok 17 zł. Gwiazdki są na rzepy i grzechoczą i są jeszcze 4 zawijasy do zakładania na te drązki - też dmuchane. Na prawdę fajny. Ma też nadmuchiwane dno.

Martynka rewelacyjnie wygląda w tym wianuszku :tak::-)
:szok::szok: Megusek jaki przystojniaczek Ci rośnie, ach ten Kuba!!
I w tym miejscu wczorajsze BUZIACZKI dla półrocznego Kubusia i Sebastiana!!
Kurcze jak dziś pamiętam jak dostałam od Was (czyli od megusek i ewy) smsy o narodzinach dzieciaczków, śmiałam się że zmówiłyście się bo między narodzinami Waszych synków tylko 40 minut różnicy :-D:-D a sama pół roku temu o tej porze jechałam na porodówkę :eek: niewiarygodne ..

A to moje skarby razem i Ola w kojcu, który jej przedwczoraj rozłożyłam na ganku i w dzień leży i fika sobie na świeżym powietrzu

Załączniki

• IMG_1957.JPG
    IMG_1957.JPG
    122,1 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_2070.JPG
    IMG_2070.JPG
    128,2 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_2086.JPG
    IMG_2086.JPG
    118,5 KB · Wyświetleń: 33
Zdecydowanie muszę tu częściej zaglądać :tak:
Paula - ma piękne duże oczka!
Maksio "zjadający" mamę - super :-D:-D:-D
Sebastianek na zdjęciu na którym siedzi wygląda na starszego niż jest :dry: Paulince zazdroszczę długich włosków! Śliczna dziewczynka :-)
Kamilek to niezły przystojniacha :cool2:
Pola - zazdroszczę wam tego basenu! Rośnie ci mała pływaczka :-)
Lilcia i jej fryzury jednym słowem - bosssskie :tak:
Martynka będzie miała branie :laugh2: Już widzę ten tłum kawalerów pod oknami ;-)
Patrząc na uśmiech Kubusia nie sposób się nie rozczulić :-)
Ola z Wiktorkiem są bardzo do siebie podobni :tak: A jaka elegancka sukieniusia :-)

reklama
A to pare uaktualnien naszej rodzinki przez ostatnie dwa tyg byl tez z nami moj siostrzeniec 4ro letni .... ciezka sprawa.... ale jakos przezylam chyba dzieki temu ze nie widzialam co robili jak wracma z pracy to albo sa do kapania albo juz spia ,,,,,, wiec sporo mnie omija....
a dzieciaczki sliczne az milo patrzec jak rosna
caluski milego wypoczynku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry