reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Ewa super masz dzieciaczki...Sebuś świetnie rośnie a Paulinka ma superanckie włoski.też bym chciała w przyszłości mieć jeszcze jedno dziecko ale obawiam się o kwestię finansową. teraz jest mi bardzo trudno więc nie wiem jak to będzie.tak myślę żejak nie wpadka to nie wiem czy to wyjdzie...:no:

reklama
dzieki anii:-)ja meza prosilam chyba ze dwa lata o drugie dzieciatko :-Don jest bardziej praktyczny ja do wszystkiego podchodze emocjonalnie tez sie obawial kwestii finansowej:-(ale tak mekolilam tak prosilam;-)w sumie to doszlismy do wniosku ze jakos damy rade jedyna moja rada to zeby za dlugo nie czekac u mnie duza roznica piec lat teraz widze ze moglam pomyslec wczesniej o drugim dzieciaczku :-)a o wpdke zawsze mozna sie postarac;-)

ogladam foteczki naszych smykow i nadziwic sie nie moge jakie piekne dziewczyny i piekni kawalerowie z naszych bobaskow wyrosly pozdrawiam serdecznie buziaki :-)

Oglądnełam sobie kiedyś od początku wszystkie fotki naszych listopadowych dzieciaczków:-)ale było miło tak powspominać:-D

Anii Lilci strasznie szybko rosną te włoski:szok:jak się urodziła to miała taką czuprynkę na głowie a teraz? busz:-D

Oj zmieniają się te nasze skarby, mój Kamyk urodził się z czarnymi włoskami a dziś jest blondyn:-)
A tu kilka zdjęć mojej małej radochy:

Pajola, czy Kamyk jest aby na pewno z listopada?? Coś mi się widzi, że podmieniłaś na starszego przystojniaka :-)
A my dzisiaj całą rodziną byliśmy po raz pierwszy na basenie. Majka po 40 minutach wciąż nie miała dość, ale baliśmy się o jej zdrowie:tak: W załączeniu fotki z kąpieli, odpoczynku w ogródku i snu..

pola sliczna ta twoja coreczka i kawal baby z niej :-)a tobie bycie mama sluzy az bije od ciebie blask:tak:
kamyk to niezly przystojniak niejedno serce zlamie;-)

a to moja rodzinka:-)

Załączniki

• ms.JPG
    ms.JPG
    35,4 KB · Wyświetleń: 48
  • ps.JPG
    ps.JPG
    51,1 KB · Wyświetleń: 47
  • spacerek.JPG
    spacerek.JPG
    68,9 KB · Wyświetleń: 50
reklama
ale super foteczki. ekstra dzieciaczki.Polu Twoja Maja to ma fajnie, pewnie szybko nauczy się pływać... Kamyk to chyba podobny do taty, już kiedyś pisałam że robi fajne minki, a Sebuś też uroczy czarowniś.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry