reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Lilcia jak zwykle śliczniutka, a te jej boskie włosy!!!!!!!:-)Zazdroszcze, chyba ma gestsze niz moja corka:baffled:
Martynka w wianku cudowna i to spojrzenie, jakby marzyła :-) a tak wogóle mam taki sam basenik;-)
Ewa, ale Twój smyk sie zmenił. Śliczny chłopaczek:tak:
Kamilek robi super śmieszne minki, widać ze bardzo wesolutki:-)
Maji zazdroszcze pływania. Kochaną ma mamusie ze jej takie przyjemności sprawia:tak:
Kubuś usmiech ma cudowny!!!!!!!!!!!
Olunia w tej sukieneczce to miodzio wygląda, bardzo jej do twarzy:tak:
A Chomis jak zwykle cudowny, ma taką jakąs niepowtarzalny urok w sobie:) śliczny jest:tak:
No a to fotki Konrada z wczoraj:happy:

reklama
ola i wiktorek maja przesliczne oczka i na pierwszy rzut oka widac ze to rodzenstwo:-)sliczne dzieci dorota
lucyann twoje urwisy tez ekstra :-):-)
jak te dzieciaczki szybko rosna:-Dmi wczoraj tez sie przypomnialo ze ja i megusek prawie rownoczesnie urodzilysmy:laugh2:a dorota zaraz po nas:-)niedawno byli jeszcze w brzuszkach:szok:

Chomiś to chyba koszykarzem będzie ;-) Te nogi - niejedna dziewczyna będzie zazdrościła mu ich długości :cool2:

Konrad - ślicznosci! A jak ładnie sam siedzi! Ta minka mówi, że jest z siebie dumny. I tak trzymać Konradku!

Megusek Twój Kubek wygląda na super silnego chłopaczka, czaderek mały, Mała Ola czarująca dziewczynka a z Wikim wygląda obłędnie, pewnie brat będzie chronił siostrzyczkę. Remi nieźle się zmienił i rzeczywiscie ma fajne nóżki:-D a Kondzio tak super siedzi już sztywno i ma czarodziejski uśmiech.mamy muszą być dumne...

Cudne dzieciaczki, nawet nie będę wymieniać po kolei, bo zgadzam się z przedmówczyniami :tak:. A ja jutro wkleję zdjęcia Oliwki z jej pierwszego pływania na basenie :-D.Byliśmy u mojego faceta rodziców...Jego brat rozłożył spory basen...Ależ było śmiechu jak Oliwka "pływała"...Ale zdjęcia będą mówić, więc jutro dokładniej opiszę

Ola i Wiktorek przepieknie się razem prezentują:-) są podobni do siebie jak dwie krople wody:-)

Chomisia to ja już tak dawno nie widziałam ale dalej wygląda starzej niż na swój wiek przystojniacha;-)

Konradek ślicznie siedzi jakbym paule widziała:-D a ten uśmiech ma powalający:-D

Kaira, a ja Ci polecę basenik-grzybek MUCHOMOREK-ŚLICZNY BASENIK Z DASZKIEM - HIT LATA! (198841087) - Aukcje internetowe Allegro
Jest fajny, głównie dlatego, że ma ten daszek, który chroni przed słońcem.I jeśli tylko macie możliwość pojechania do Makro - bo ten na Allegro kosztuje ok.37 zł, a my w Makro płaciliśmy 24 zł!!! (a w sklepie to kosztuje 45 zł:szok:).Ma dmuchane dno,trzy dmuchane grzybki, którymi albo można się bawić, albo mozna je włożyć do specjalnych otworów które są wokół basenika i dmuchane gwiazdki (też 3), które zaczepia się na rzep do 'odnóży' kapelusza grzybka.
A jak już pisałam na "Postępach naszych maluszków" zdjęcia wkleję, jak tylko odzyskam aparat (siorka pojechała na wycieczkę),ale filmik postaram się wkleić jutro.

reklama
fajny ten basenik :-)tak sobie pomyslalam ze moglabym cos takiego zabrac ze soba nad morze nalalabym malemu troszke wody i milby sie gdzie chlapac:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry