reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Inna jej wow:szok:!!!duży ten basen...a jaki fajowy.....gdzie taki kupili i za ile???Oliwka taaaaka uchachana....ja też chcę tak z Lilkiem...:tak::tak::tak:

reklama
aniii, dokładnie gdzie kupili to nie wiem, wydaje mi się że gdzieś na internecie (a mojego faceta nie ma w domu,więc nie mam jak zapytać).Kosztował sporo, bo ze wszystkimi filtrami i innymi rzeczami, czyli za całość zapłacili prawie 5 tys.
Widzisz więc że dziecku krzywda się nie dzieje, więc bierz Lilcię do 'wielkiej wody' ;-):tak:

Zuzanka świetnie wygląda z tą nóżką wywaloną:-Dno i pieknie jej w kolczykach:tak:prawdziwa dama:-)

Inna chyba mi rozwiałaś wszelkie wątpliwości tym filmikiem:-) widzę że Oliwka świetnie się bawiła:-) no to teraz muszę poczekać na cieplejsze dni bo u nas teraz chłodowica przyszła aż nie chce się z domu wychodzić:confused:
Super zrobiłaś to intro i zakończenie filmiku:-)

Super! Ja to nawet wanny nie mam :-(. A Oliwka jak piszczy z zachwytu. Niech trenuje, to cioteczki z transparentem przyjadą na olimpiadę.
A Zuzia fajna. Tak ładnie siedzi w wannie - moja Martyna rozkoszuje się kąpielą na brzuchu i łapaniem gumowych zwierzątek. Ot co ;-)!

Inna - świetny filmik (graficznie również :tak:). Oliwka widać, że przeszczęśliwa w tym baseni. Nie dziwię się, sama chętnie bym się popluskała ale nie mam gdzie :-( (tzn mam jezioro - z tej racji ze mieszkam na mazurach to nawet niejedno ;-) ale woda jeszcze ciut ciut za chłodna :-p)

nie no, teraz to ja jestem pewna że mała Oliwka zostanie zawodową pływaczką...idzie jej świetnie a dumny tatuś tylko patrzy!!!:szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry