Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sliczne te dziewczynki :-) Urodzone modelki!
Moze chlopcow by mamunie pokazaly? My moze cos jutro wkleimy...narazieKuba zmarnial i chce troszke go podtuczyc ;-)
PAULINKA supper. my z Lilą zazdroscimy jej takiego ładnego siedzenia. ile nam by to uprościło spraw gdyby Lilka już tak siedziała....już taka dorosła z niej panienka...
Ewa a Twój SEBCIO to od razu widać że chłopak. i ma takie diabełki w oczkach. uroczy.
Maja-Marta jest tak słodko niewinna, że aż się chce ją tulić.
Haneczka mnie powaliła tą pozą w kapeluszu-modelka i kokietka!
Minki Pauliny są nie do pokonania! Oj, moja mała imienniczka to niezłe ziółko:-)
Ewa-oczy Twojego syna ...hm, niejedna panna się zakocha...
A ja właśnie zobaczyłam, że Paulina (u której dzisiaj gościliśmy) zamieściła zdjęcia z odwiedzin na stronie.Pozwolę sobie załączyć link. chillengirl - strona domowa w Fotosik.pl
Jesteśmy tam z wizytą ( o której wcześniej pisałam) w innym wątku. Było super! Czekam na nasze spotkanie.
Czesc Drogie Kobietki! wracamy na lono forum Pocieszki pieknie rosna ! Za djecia super! Postaram sie odiedzac was czesciej....tyle ze czasu brak. Serdecznie pozdrawiam mamusie i maluszki Monika i Eva
Monika-wspaniale, że się odezwałaś (szczerze mówiąc myślałam ostatnio o Tobie, Góralce i jeszcze innych kobietkach, które się dawno nie odzywały).Cieszę się, że wszystko ok. A Eva jest śliczna!!! Z resztą sama wiesz:-)