reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Ello "Kobietki :)
No to znowu jestem! Dzieki za mile slowa- Eva maly rudzielec ladniusia ale rozabiak na maxa. teraz jak juz raczkuje i wstaje to pelno ma siniakow :)
Pola ogladalam fotki na stronce twojej kolezanki- czy ty masz jeszcze jakies ekstra kilogramy? wygladasz suuuuper!
Anii wczoraj wnocy patrzylam na fotki twojej dzidzi i jestem w szoku! te wlosy- sliczny kolor i takie dluuuuugie!
Ewa a maly Sebastian (uwielbiam to imie) to ma takie rozumne oczeta.....

Anii - dopiero teraz zauważyłam jak Lilcia jest do ciebie podobna! W ogóle cud-dziecko :-):-):-)

monikak - Eva ma taką delikatną urodę! Zazdroszczę jej tego koloru włosków :tak:

monika mnie tez troszke nie bylo ale jednak ciagnie na stare smieci:tak:;-)twoja corcia sliczna piekne brazowe oczeta i taki pasujacy do nich kolor wloskow suuuuper:-)
anii cudna corcia i te wlosieta :-)
fakt pola ty napewno w ciazy bylas:confused:gdzie ten zbedny tluszczyk:confused:ach tylko pozazdroscic:tak:

Pola - dopiero zauważyłam twoje zdjęcia. Niezłą masz figurkę :tak:
Świetne zdjecia - dziewczynki chyba się polubiły :-)

inna - wszystkie zdjecia super ale to drugie - mała wyglada na nim tak słodziutko :-)

A teraz opis do zdjęć:
1. Szukam zębów ;-). 2. Łapię zawiasa :laugh2: 3.Moje stópki całuśne i śliczne :-) 4.Jak śpię to jestem aniołkiem :-p 5.Minka numer 69 :-D 6.Zjem ten młotek,zobaczycie,że zjem ;-) 7.Jestem lekko zdziwiona :dry: 8.Ta huśtawka jest super (babcia i dziadek mają dobry gust;-))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry