reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
A włoski maja po tatusiu, on miał takie białe do około 10 roku zycia. teraz ma ciemny bląd. Szczerze mówiac miałam cicha nadzieje ze chociaz Konrad bedzie brunetem, no ale coż . W sumie nawet smiesznie z tymi włosami, bo zdarzyło mi sie pare razy ze ludzie nie wierzyli ze to moje dzieci, no bo tak młodo wyglądam i niby jak takie blade, niebieskookie, i siwe dzieci miały by byc moje:-D Sama sie dziwie ze moje niby silniejsze ciemniejsze pigmenty nie wygrały;-)jak lezałam w szpitalu przed porodem, i lekarz włozył mi taka lunete do srodka zeby zobaczyc wody płodowe, to zapytałam jaki widzi kolor włosów:-Dno ale nie widział;-)

hehehe...ze tez ta luneta nie jest taka dokladna...mi sie snilo ze nasza pociecha bedzie miala krecone wlosy ;-) no moze nastepna :-)
No to teraz Kuba po chorobie...juz odzyskal wage z przed :-)
ostatnie zdjecie zrobil sobie sam :-)

Martynka ma śliczny kucyczek :-)
Konrad - brak słow! A to trzecie zdjęcie :-) Rozbujnik mały ;-)
megusek - i to ostatnie zdjęcie naj naj ;-):tak: Śladów choroby po nim nie widać :-)

kasia martynka ma sliczny kolor wloskow i jeszcze ta kiteczka mistrzostwo:-)
patija konradek przesliczny blondynek i z siostra podobni do siebie ta czapka na bakier super:-)
megusek do twojego synka to zawsze slabosc z mojej strony bo urodzony prawie rowo z moim;-)slicznie wyglada kubus:-)

Po Kubusiu rzeczywiście nie widac ile przeszedł. Ale on ma sliczne oczka!!!!!! I jaki sprytny, może fotografem zostanie?:-D
Dziękuję za miłe słowa:tak:

reklama
a jak rodziłam Lilkę to słyszałam tylko: o Boże nic nie widzę tylko czarne włosy...jejku ale długie czarne włosy!!!:-D
Kubolek cud, miód i orzeszki:-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry