reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Mój męzuś też lubi te klimaty:-D
RAzem zbratem zbierają jakies czołgi, żołnierze, makiety.:happy: Nie jestem z Tom. wiec jak sie tu wprowadziłam to pierwsze co to pozanłam wszystkie okoliczne bunkry, a jest tu pare ciekawych zabytków nawet. Mąz planuje ze w to lato pójdziemy zwiedzac z znajomymi jakies podziemnie przejscia pomiedzy bunkrami:szok::-D Juz sie boje, chociaz chyba nie mam czego bo tam ciągle chodzą jacys zapaleńcy;-)
Fajnie masz Ewa, może Ci sie uda wkrecić jako statystka;-)

reklama
coś ostatnio mało zdjatek wklejacie...więc zacznę...

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    171,8 KB · Wyświetleń: 95
  • b.jpg
    b.jpg
    149,9 KB · Wyświetleń: 83
  • c.jpg
    c.jpg
    102,7 KB · Wyświetleń: 53
Anii Lilcia bosko wygląda jak śpi no przepięknie:-)a w tym kapelusiku to nie wygląda jak ona a jaką ma śliczną sukienusię:-D no i ten kucyk....cudowny....
Ani masz prześliczną córeczkę:-)

No widzicie dziewczynki i już się znajdzie temat do plotek dla naszych facetów na spotkaniu:-D mój to chce z wykrywaczem matelu chodzić po lasach...marzy mu się zakopany czołg:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale piękne te nasze dzieciaczki:-) i każde ma coś wyjatkowego :-) u nas w te upały to nie ma dnia bez basenu, wsadzam Zuzię i dziecka nie mam, ostatnio tak się zarobiłam w swoich sprawach patrze a woda lodowata, Zuzek sine usta ale uśmiech z gęby nie schodzi, wystrachałam sie szybko ją wyjełam a ta trzesie zębami w recznik gorąca kasza a w myslach modły zeby to sie choróbskiem nie skończyło bo mąż by mnie chyba zabił, bo on przeciwny był basenowi bo za mała, ale on jest przewrażliwiony:eek:i na szczescie nic jej nie jest:-) rozpisałam sie nie na temaPIĘKNE TE NASZE MALUSZKI LISTOPADOWE:tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry