Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja troszke z innej beczki dzisiaj u mnie krecili niemcy film wojenny mieszkam w tak starej dzielnicy ze plenerowo doskonale pasuje i juz niejedne zdjecia tu byly do tego rodzaju filmow:-)
na szczescie tylko pol ulicy jest zamkniete i to otwarte jest po mojej stronie:-)nazwozili gruzu i pod budynkami rozsypali budynki sa w takim stanie ze nie trzeba bylo specjalnych zabiegowmoj jest z 1907 wiec...
Martynka jest taka słodka jak malinka do schrupania w sam raz
Kondzio ślicznie już siedzi i te blond włoski są genialne pięknie w nich wygląda
Kubuś bardzo ładnie się bawi i w ogóle nie widać że przeszdł wstrętne choróbsko:-)
Ewa ale masz fajnie:-) mój mąż jakby zobaczył że pod jego blokiem kręcą taki film to by chyba w gacie nasrał bo on jest fanatykiem historii,tych wojen światowych, Hitlera i w ogóle paranoja