• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Hania cudo dziewczynka. z przytulaczkiem wygląda ekstra. tylko ją całować:tak::-D.
dziękujemy za komplementy. mamy ostatnio problem z włosami bo nie możemy ich rozczesać po myciu /czy wymyślili już balsam lub odżywkę dla 7-mio miesięcznych dzieci???/ a w dzień Lilka cała się poci, włosy mokre więc trzeba je myć codziennie....

Ja mam ten sam problem ze spoconą główką Martynki. Dopiero co pozbyłam się ciemieniuchy więc łepek codziennie myty. Z kolei nie mamy problemów z rozczesywaniem i zdarza się, że czasem jej nie rozczesuję włosów, bo wtedy loki się jej ładniej kręcą.
A dzieciaki super! Na plakaty!!!

Lilcia przepiękna i sukienusie ma super. :-)Jedno mnie tylko zastanowiło Anii, ze jak ma kiteczka to włoski ma takie prosciutkie jakby prosto z prostownicy wyszły:happy2:A na innych zdjeciach ma pokrecone:-)
A Haneczka tez cudowna, a zdjęcie z przytulanką najlepsze!!!!:-) I jak pieknie siedzi!

Lilcia jest po prostu cudowna :tak:.Chciałabym mieć takie długie włosy :-D:-D:-D
No i Hania też ślicznotka.Z tą maskotką - sjupa :tak:
A to mój Potwór podczas sesji zdjęciowej - robiliśmy zdjęcie do dowodu osobistego, a ta moja mała zołzka dostała kompletnej głupawki i wszystkie zdjęcia ma z otwartą buzią :-pA zdjęcia po zeskanowaniu trochę upiększyłam, ramkę dodałam i takie tam ;-)

reklama
Inna Oliwka wygląda cudownie. ale się chichra. ekstra:-D.
Patija sama nie wiem jakie ma włosy Lilka. raz ma loki a raz nie, czasami sterczy jej taki śmieszny róg z jednej strony, następnego dnia ma tylko jedną stronę w lokach. chyba ma podatne włosy i jej fryzura jest uzależniona od tego jak śpi:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry