• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Konradka irokez jest fantastyczny a mysie w umywalce pobija wszystko:-D świetnie to wygląda:tak:

Inna naprawdę śliczny pokoik ma Oliwka i już przygotowany do następnych lat:-) u Pauli w pokoju stoi na razie komoda i mała szafa:-D a to łoże wow rewelacyjne tylko pozazdrościć! w moim małym M nigdy nie będę mieć takiego łoża no ale pomarzyć zawsze można;-)

Nineczka ja również nie mogę otworzyć tego filmiku a szkoda:-(

Nineczka, właśnie, spróbuj na Youtube lub wrzuta.pl tam powinno być spoko :tak:
Wiecie, mimo tego, że mamy spore mieszkanie to i tak nie ma czego zazdrościć...Może głupio brzmi, ale tak jest...Z jednej strony jest chłodnia, która należy do mojego faceta i on chce ją albo wydzierżawić albo sprzedać, z drugiej strony jest dupne pomieszczenie, gdzie kiedyś była pralnia i on też chce to albo wydzierżawić albo sprzedać...A ja mam w nosie, jak z dwóch stron bedą mnie dochodziły jakies debilne hałasy...Bo skoro ściany są cienkie i słychać przez nie normalną rozmowę, to co będzie, jak ktoś obok zrobi firmę :sorry2:...Poza tym pokój Oliwki jest przechodni...Tzn. mogę go ominąc i iść korytarzem, koło pralni i tafiam do sypialni, ale drzwi z Olwiki pokoju wybite są na korytarz, wcześniej nie było tam drzwi ani nic podobnego, i krótsza droga jest prze jej pokój...:eek:.Zresztą, jak obfotografuję całe mieszkanie to Wam pokażę jak to wygląda...Niby nie w bloku, ale i tak niefajnie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry