reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

świetny filmik:-D ślicznie się Hania śmieje:-D ah gdyby tak moja śmiała się w łóżeczku:confused: jak położe Paulę to jest przeraźliwy wrzask ona chyba ma łóżeczkowstręt;-)

reklama
Uwielbiam ten wątek :-):-), ależ miałam zaległości, więc po kolei

Zuzia super wygląda w tej misce hihi….
Inna, Oliwka basen na bajera!!! Piękne zdjęcia, te stópki i piękna w błogim śnie…. Piękny uśmiech na tych portretowych zdj. Moje dzieciaczki też w pokoju mają te mebelki (system Małgosia BRW) i żółte ściany. Blog wikus na www.smyki.pl
Martusia w super spódniczce, jak zwykle strojnisia
Hania w kapeluszu jak meksykanka, a w okularkach … Słodko śpi z misiaczkiem!! Ooo dopiero na filmiku dostrzegłam że to nie miś tylko chyba świnka, ciekawy filmik.
Paulinka to niezła modelka, super sesja zdjęciowa
Sebastianek fajny gostek, taki drobniutkiej urody
Pola co za nogi…. wow pięknie wyglądałaś w tej białej sukience na grilu… super kobietki. Maja fajnie bawi się z koleżanką.
Eva ma extra kolor włosów!!!!
Anii super wyglądasz, macierzyństwo Ci służy, a jak patrzę na Lilcię buzia mi się sama śmieje. Obie macie piękne oczy. To zdjęcie z profilu na śpiąco i z kitką, brak słów.
Martynka w kucyku – sweeeeeet!!!
Konradek mały komik, to zdjęcie ze skarpetką w buzi rewelacja, irokez booomba
Kubuś ma obłędne oczęta, a fotograf z niego niezły !!

Oki ale mnie wciągło .. :rofl2: trzeba iść nynać, przed chwilą mała dostała cyca..
Jeszcze został mi do nadrobienia wątek "Paplanina", ale tą lekturę muszę zostawić sobie na jutro. :happy2:

Anii chciałam jak najwięcej nadrobić, ale zaraz po tym poście w końcu poszłam spać :happy2:

A to moje szkraby razem, Ola z swoją ostatnimi czasy ulubioną minka i z pierwszą chrupeczką :-)

Załączniki

• IMG_2175.JPG
    IMG_2175.JPG
    169,7 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_2182.JPG
    IMG_2182.JPG
    126,5 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCN1268.JPG
    DSCN1268.JPG
    85,1 KB · Wyświetleń: 38
Dorotka dziekujemy za komplement!! :-)
Wikus wydoroslal troszke moim zdaniem...no w koncu jest strasym bratem! Olenka przefajowska! Bedziecie w lipcu (chyba w drugiej polowie) na podkarpaciu?

dziękuję za komplementy :happy2:
Megusek, Wikuś urósł mi w oczach gdy wróciłam ze szpitala z Oleńką :-). Na Podkarpaciu jesteśmy ciągle :-D:-D, tylko w dniach 21-29 lipiec mamy wyjazd nad morze, mam nadziej że to nie tedy przyjeżdżasz do teściów bo się wścieknę :angry::wściekła/y:

reklama
dawno nas niebyło wiec wklejamy kilka najswięższych foteczek...

co jest??
dscn2050po7.jpg

u mamy na baranach

w baseniku....

czapki nienawidzę....i tak ściągnę-hehe...

z mamą wygłupy....

wstaję...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry