reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
I znowu zdjęcia mojego smyka;-)
1. Ale mam irokeza:-D (włosy mu zaczeły stawać w 4 miesiącu zycia i nic ich nie połozy, nawet jak oliwką mu głowe natarłam to i tak zaraz wstały:-D)
2.Uwielbiam siedziec w umywalce:-D tak, mamusia myje tyłek po kupce a potem jest wielka awantura jak zakręcam wode:sorry2:
3.Idziemy na spacerek

Inna super pokoik, super dodatki. Martyna też ma żółte ściany z borderem i takie meble z niebieskimi frontami. To zapewne Black Red White ;-). Jak wrócimy do domku to wkleje fotki jej pokoju.

Kasiu, zgadza się, meble są z BRW ;-).U Oliwki ściany są żółte, a obwódki wokół drzwi są w kolorze jesienna jarzębina :-).Podoba mi się połączenie takich kolorów, salon więc jest w podobnych - jesienna jarzębina i miodowe lato (swoją drogą, dziwne nazwy kolorów farb :dry:), 3 ściany takie i 3 takie.A w ogóle to nasze mieszkanie jest bardzo kolorowe.Jak kiedyś znajdę czas to porobię zdjęcia i gdzieś je tutaj wkleję ;-).

reklama
Oliwka ma świetną czapeczkę - mała sportsmenka :-) A łóżka takich rozmiarów zazdroszczę. Jeszcze "tylko" rok i we własnym domku, własnej sypialni w końcu postawię wyro 2x2 :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry