• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Inna-śpiąca Oliwka to śpiąca królewna...Rozczuliłam się.
Kobietki, dzięki za "pochwałki", nie ma to jak zasłonić dzieckiem brzuch, hahahahah.Na figurę nie narzekam (jako taką) bo nie widać na buzi, piesiach (niestety) i rękach dodatkowych kilogramów, tylko tam, gdzie przybyło mi ich podczas ciąży, czyli brzuch bez żartów-mam brzuch jak podczas pierwszych miesięcy ciąży (wciąż 5 kg. na plusie i nie spada) uda i tyłek. Ja niestety mam ten rodzaj stresu, że nie chudnę tylko się objadam...Wczoraj np. ubrałam się w seksi ubranko i okazało się, że...wyrosłam....:-(Musiałam wyrzucić.

reklama
Inna Oliwka jest super.nie wiem czemu nazywasz ją potworek!!!taka fajna dziewczynka!!!
Nineczka tak żadko słyszę że Lilka jest do mnie podobna, cały czas tylko gadają że cały tata.ale ja naturalny kolor włosów mam blond, jak Lila i pewnie jakbym się nie przefarbowała to córcia by była jak mamusia:-Ddziękujemy wszystkim za komplementa...

Pola a ty to nie narzekaj!!!taka lasencja że ho, ho. już kiedyś Ci pisałam że ślicznie wyglądasz i...zazdroszczę Ci jak cholerka!!!

Anii no co Ty mówisz Lilcia jest podobna do Ciebie jak dwie krople wody:tak:a jakie tatuś ma świetne gatki:-D:-D:-D

Pola figurki to tylko pozazdrościć:-) laseczka z Ciebie że hej:-)

Eva ma taką delikatną urodę a te piękne rude włoski są po prostu śliczne:-)

Oliwki sesja jest rozbrajająca i minki debeściarskie:-D śpiący potworek to piękna królewna:-)

Kaira wiedziałam że zwrócisz uwagę na te gatki!!!pewnie chodzi o te z Kubusiem Puchatkem! specjalnie je tu wklejtałam:-D:-D:-Dha, ha, ha...ale się uśmiałam!!!

Super dzieciaczki, ale nic dziwnego mamusie - laski, tatusie - przystojniachy :-). Takie geny się nie marnują ;-).
A tu jest Martynka: 1) w krzesełku, 2) siedzę sobie, 3) a tak smakował mi pierwszy obiad ugotowany przez mamusię (to były pluje zachwytu :-))

reklama
Sebastianek rzeczywiście ma sliczne oczka, wogóle jest słodki!!!
Eva jest piękna. Mogłaby wystepowac w reklamie, daj Monika wiecej zdjęc:tak:
Lilcia mi sie jednak chyba bardziej do taty wydaje podobna, pozatym śliczna!!
Oliwka słodka, a minki robi urocze!!
Paulinka sliczna i urocza zdolna kluseczka. Bombowa!!:-) A w tej pozycji ala z plazy -SUPER!
Hania śliczna, zdjęcie w okularkach piękne, i w kapeluszu tez super!!
Martynka tez ma sliczne wloski i piekne oczka!
A to mój smyk;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry