• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

Tak jak ja jestem po prostu Ada, wszyscy mnie się zawsze pytają o pełne imie;-) albo jak przychodzą mi jakies przesylki to ludzie adresują Adrianna a ja przeciez wszedzie pisze Ada

reklama
Cudowne te nasze dzieciaczki!
A oto Maksiulek pod wodą!

Załączniki

• PA185959.jpg
    PA185959.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 110
Ostatnia edycja:
Niuta zdjecie super! Odwazny Twoj Maksik:-)
Kurcze ladne masz piersi:-p sorki ze tak pisze ale az zazdroszcze bo ja po ciazy mam A a wczesniej to mialam D:szok: wiec chwale Twoje:zawstydzona/y:

Niuta, zdjęcie naprawdę super!!! Kiedy zaczęliście chodzić z maluszkiem na basen? Ja też mam ochotę zabrać Zosię, tylko nie wiem czy nie za późno i czy jużnie zapomniała jak sobie radzićpod wodą.
Już się za basenem stęskniłam, wcześniej byliśmy tam częstymi gośćmi, w 9miesiącu ciąży byłam i co tydzień bylismy na basenie, ratownicy się na mnie gapili dziwnie, pewnie się modlili, żebym nie zaczęła rodzić:wink:

Niuta, zdjęcie naprawdę super!!! Kiedy zaczęliście chodzić z maluszkiem na basen? Ja też mam ochotę zabrać Zosię, tylko nie wiem czy nie za późno i czy jużnie zapomniała jak sobie radzićpod wodą.
Już się za basenem stęskniłam, wcześniej byliśmy tam częstymi gośćmi, w 9miesiącu ciąży byłam i co tydzień bylismy na basenie, ratownicy się na mnie gapili dziwnie, pewnie się modlili, żebym nie zaczęła rodzić:wink:
Polecam basen w każdym wieku, myśmy chodzili prawie od 3 miesięcy , teraz robimy przerwę do stycznia - lutego , bo nam nie za bardzo pasuje , a potem znowu idziemy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry