• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

hehe jakie wy przerażone..:-D jeszcze trochę i wy mnie dogonicie spokojnie tylko ja dalej w przód pójdę..:)
ciekawe jak w październiku bede wyglądać aż się boję..:baffled:
mam zamiar jeszcze w połowie sierpnia nad morze pojechać...jak ja taki grubas dwupak pojadę :blink: a lato przed nami

reklama
witam serdecznie wszystkie przyszłe listopadowe mamy :)
zdjęcia swojego brzuszka nie posiadam jeszcze, bo w sumie na razie nie widzę różnicy. Miałam już przyjaciółkę oponkę wcześniej, więc nie wiem czy brzuch mi rośnie czy to tak już było :P zaczęłam z wagę 63 kg przy wzroście 160cm i wczoraj okazało się, że schudłam 5 kg od ostatniej wizyty:szok: miałam co gubić, więc lekarka kazała się nie martwić.. Dalej mam problemy z nudnościami i wymiotami ( wieczornymi, u mnie poranne to całkowity mit) i nie mogę się doczekać kiedy ten etap się skończy- powinno to nastąpić w przeciągu tygodnia, bo jakoś nie wyobrażam sobie wymiotów przez całą ciąże :no: czy któraś z was tak ma?

kumcia, ja miałam praktycznie od początku ciąży mdłości i wymioty, teraz jest już lepiej:) Ostatni raz mi się zdarzyło we wtorek, miewam jeszcze mdłości, ale czuję, że jest o niebo lepiej, nio i apetyt mi wraca:-)
PS też najbardziej mnie męczyło późnym popołudniem i wieczorem, najgorzej było od 7 do ok 9 , czy 10 tc, więc pewnie najgorsze też już za nami :)

witam miss kumcia :) mi też jeszcze zadażają się mdłości, wczoraj np pokusiłam się na placki ziemniaczane na obiad, i niestety całe wylądowały w wc :P a potem do końca dnia już męczyłam się z mdłościami... i u mnie też poranne mdłości to był mit, popołudniowe i wieczorne nie raz dawały w kość :)

reklama
Ja tak samo na samiutkim poczatku mialam tylko delikatne mdlosci z rana a i raz tylko pawika puscilam i to wszystko,wiec praktycznie nie mam na co narzekac bo zadnych jakis meczacych dolegliwosci nie mam :-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry