reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

To ja urodziłam 18 grudnia a 22 już nas wypisali, a miałam cesarkę. ale szpital był tak wypełniony, że pewnie chcieli zwolnić komuś miejsce, bo nawet na karcie sfałszowane mam wyniki, bo ciśnienie miałam za wysokie, a oni wpisali mi 120/60:-D

reklama
NATALIO I ANDRZEJU z okazji TRZECIEJ ROCZNICY ŚLUBU dużo szczęścia i miłości na codzień a nie tylko od święta i żebyście przez kolejne rocznice byli w sobie tak zakochani jak teraz.

No i sie podpisuję obiema rękoma :-D Duuuuużo miłości !!!!!!!!
DZIĘKUJEMY
Dalej tygrys , gdzie jestes?
Bliźniaki, agatkas zrobic sobie przerwę w pracy.
Zapomijka , edee, ollcia, mamusia, kokusia jestescie?
ja mam usprawiedliwieni, otoz mazowieckie ma tyle sniegu:szok::szok::szok:, ze u mnie nie bylo od 11..00 pradu:szok::szok::szok:caly taras mam w sniegu:szok::szok::szok:
Mamusiu a Wam w tym szczególym dniu zycze duuuuuuuuuużżżżżżżżżżooooooooooooo miłości!!!!!!!!!! bo to w małżeństwie najważniejsze:tak::tak::tak::tak:

Podpinamy sie pod te piekne zyczonka jesli mozemy:tak:
dziekujemy
jak polski tylko, że zakręcany w drugą strone :-D:-D:-D
Zartuję, nie wiem :szok:
:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D
I oczywiscie wszystkiego najcudowniejszego z okazji trzeciej rocznicy slubu dla Natalii i Andrzeja, duzo szczescia i milosci ;)))

.

Natalio, Andrzeju:
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

dziękujemy
A ja licze na dobre wieści, powodzonka
ja rowniez
trzymam kciuki:tak::tak::tak:
Ciekawe gdzie ja postawie choinkę, żeby moje dziecko się do niej nie dorwało :-D
tez sie nad tym zastanawiam:eek::eek::eek:
I my podpisujemy się pod tymi pięknymi życzonkami!!!!
dziękujemy

miałam cesarkę, więc miałam wyjść na 4 dobę, czyli w pierwszy dzień świąt, ale Bartkowi wyszła żółtaczka i musiał naświetlać się pod lampami :-( wyglądał tam jak na solarce :-D ale wtedy mi nie było do śmiechu :sorry:

No widzisz Ola, u mnie było identyko, i cesarka i solarka :-:)-((chyba mi się cusik zrymowało):-p:-D:-D:-D:-D

Natalciu i Andrzeju

Najlepszego! :tak:

rocznica.gif

my się martwiłyśmy a nasi chłopcy się wygrzewali :no: jak to faceci :confused2:

Aj nawet mi nie mów, ja do dziś mówie, że to były najgorsze dni w moim życiu, :zawstydzona/y::-:)-(rana bolała mnie tak, że myślałam, że umrę, ledwo się obracałam na boki, i do tego te noce nie przespane jak mały się wygrzewał, ciągle ściągał z głowy te okularki ochronne, wogóle wtedy oka nie zmrużyłam ...:-( ale było minęło :tak::tak:

u nas było to samo :no: ale Bartek okularów nie ściągał, ciągle tam kimał, o tyle dobrze :sorry:

teraz też kima, już prawie 1,5 godziny :szok: zawsze popołudniu śpi max 1 godz, chyba ta pogoda tak na niego działa :sorry:

reklama
dzien dobry ;-) maly dopiero poszedl spac wiec mam chwilke zeby was nadrobic :tak: zaczne od tego ze u nas śniegu nie ma ale jest okopnie zimno okropne wietrzysko i okropnie pada:crazy:

Wszystkiego najsłodszego i kolorowego dla Filipka i Lilianki:tak:

NATALIO I ANDRZEJU z okazji TRZECIEJ ROCZNICY ŚLUBU dużo szczęścia i miłości na codzień a nie tylko od święta i żebyście przez kolejne rocznice byli w sobie tak zakochani jak teraz.
podpinamy sie pod zyczonka od nas rowniez wszystkiego najlepszego:tak:

Witam mamuśki z białej Wawy:szok::szok:

Sto lat wszystkim dzisiaj świętującym DUŻYM i małym !!!:-):-)

My już kończymy choróbsko , wczoraj byliśmy u lekarza na kontroli i już uszka prawie oki:-). Pani dr powiedziała że rzadko spotyka dzieci , które nie płaczą ale walczą z nią przy badaniu:-D:-D:-D.
A tak poza tym dostałam @ i pożądnie bierzemy się za robienie Kaśki:-), trzymajcie kciukasy coby nam się udało:-).
Miłego dzionka wszystkim życzymy:-):-)

super ze chorobsko sobie poszlo no i trzymamy mocno zacisniete kciuki za Kasiulke:-D

Do góry