• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

aha to moze kasy na komorce nie ma albo cus... ale z drugiej strony maz moze tez wejsc co nie... tzn moj np moze :) dobra nie mozdze napewno jest wsio ok miejmy nadzieje ze sie odezwie do jutra

reklama
ewwe sie do mnie odezwala. zle sie czuje jedzie dzisiaj na ip. poprosilam zeby dala znac jak wroci takze trzymajta kciuki za nia zeby przestalo ja bolec i zeby wrocila spokojna do domku.

missiiss Ty sie nie nastawiaj szpitalnie plisss, będzie dobrze,;-)

kciuki za ewwe&&&&&&&&&&&

Bodzinka no grudzień mógłby juz być....a to jeszcze 3 miechy (dla niektórych krócej;-))
...a mój wspaniały maż dziś w ramach ogarnięcia sytuacji i zaistniałych zdarzeń stwierdzil że po co ja to wszystko juz kupuje,przecieź jeszcze tyleee czasu zostało...no ręce mi opadły:wściekła/y: to rozumiem że mam siedzieć i czekać na grudzień i wtedy bezkarnie zabrac się za wyprawkę, wiecie co, te chłopy to maja pojecie..:no:
...ja tam sobie zaplanowałam co na który miesiąc i dzięki temu będę miała wszystko bez zbytniego obiciązenia i odczucie po kieszeni, no ale może głupia jestem i mam czekać....:dry:

Ostatnia edycja:
sarka mnie szpital by nie wzruszyl, a przynejmniej pewniej bym sie czula. bo jak sie w domu siedzi i cos boli to sie czeka az przestanie a tam zawsze szybko pomoga. mi nie straszny szpital w ogole w tej ciazy to bylam w szpitalu dluzej niz cale swoje zycie :) ale wiadomo w domu to jakos inaczej i spokojnie se wszystko zrobisz, sie umyjesz i wysrasz w normalnej lazience pierniesz se spokojnie... hehe to szczerze napisalam. sa plusy i minusy dla mnie ale jesli szew ciagle jest na swoim miejscu i szyja dalej taka sama to looz moge siedziec w domku nie wiem czy nie zwieksze dawki fenka na 4x1 bo bolal brzuch wzielam fenka i przestal. no nic zobaczymy co mi profesorek powie :)
a co do chlopow to dla nich jest zawsze na wszystko czas heh :)

hej,.. ja tu wpadam i wciskam swoje wielkie 4 litery w wasze posty ale tak czekam i czekam na jakiekolwiek info co tam u Ewwe
... misssiiss jakbyś pisała coś do ewwe to pozdrów ją od nas i trzymam za nią &&&&

a tak swoją drogą za ciebie też trzymam kciuki i oby bez szpitala się obyło! W końcu kto tu będzie nam dupkę truł jak nie ty;-)

wiecie jaki ze mnie YNTELYGENT... robiłam rano ciasto ( taką zwykłą babkę) i tam w przepisie dodaje się budyń waniliowy, a że ja miałam budyń bananowy to taki dodałam... i tak mnie ten zapach i smak urzekł, że zjadłam 4 wielkie kopiaste łyżki surowego ciasta ( z proszkiem do pieczenia , jajami itp itd) !!!!!!!!!!!

Efekt- po 4 h myślałam że będę haftować dalej jak widzę, na spacerze było mi tak słabo że musiałam na ławce co chwila przysiadać, w jelitach przelewało mi się jak Niagara, a biegunki to ja dawnoo takiej nie miałam
:dry:

no głupek ze mnie:sorry2:

reklama
eheheeh Mamolka ciekawa dieta:-D:-D:-D:-D
maluszkowi zapewne bardzo smakowalo, w koncu cos niestandardowego :wink:
no wlasnie tez zagladam by zobaczyc co slychac u Ewwe a tu nic:baffled:
To ide spac bo jutro znowu zamienie sie w strusia pedziwiatra po urzedach:szok: bleeeeeeeeeeee

dobranoc:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry