Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ojejjj zazdroszczę widoków..I widok z mieszkania mam na szczyt góry na którym leży pierwszy śnieg.....![]()

Kocham góry i już nie mogę się doczekac jak pójdę na kolejną wycieczkę w góry...ehh:-):-)ewwe a w czym pierzesz ciuszki?lovella czy jelp?dajesz wysoką temperaturę?ewwe nie chcę Cie denerwować, ale u nas pięknie i słonecznieZaraz wywieszam na balkonie maleńkie Oliwkowe ciuszki
))
Ja też mam syndrom wicia gniazda, dużo robię, ale....czuję się szybciej zmęczona i kłuje mnie w lewej stronie brzucha jak porobię za dużo więc się oszczędzam..a na kiedy termin masz droga lublinianko?u mnie słońca brak, ale chyba włączył mi się syndrom wicia gniazda i akurat mi brak słońca w cale nie przeszkadzaod rana nastawiłam pranko i je rozwiesiłam, wyprasowałam 2 pełne pralki maleńkich ciuszków, zrobiłam pierogi, a teraz mały śpi to się lenię
![]()
A ja ma termin na 26 grudnia i też martwię się że święta będą do dupy bo ja będę w szpitalu....:-):-)u mnie tak samo, tylko termin na 24 grudniai tez mam nadzieje, ze urodze tak do 20, zeby na swieta byc w domu. zobaczymy ...
A co to masz za ból biodra, bo ja mam jakiś dziwny ból w lewej nodze, tak jakbym miała kość nadwyrężoną, ale nie biodro tylko tak bardziej w pachwinie, myślicie ze to może być związane z miednicą?bo jak chodzę to to pobolewa...mam wizytę u gin w nast tyg powiem chyba o tym....Mnie wszedł ból od biodra po samą kostkę i znów nad spojeniem boli masakrycznie az się płakać chce ale już odliczam godzinki do wizyty:
\
cala sobote bede na nogach, bo rano musze sie spakowac, potem zawiezc Ninke do tesciowej, a potem czeka nas 2 godziny drogi do Plocka. no i samo wesele tez pewnie troche potrwa. pocieszam sie, ze wsrod znajomych, z ktorymi jedziemy jest jeszcze jedna ciezarna, wiec pewnie wymkniemy sie jakos razem po 24 do hotelu. bo moj maz jest swiadkiem, wiec pewnie do rana zostanie ...nie tylko ewwe denerwujeszewwe nie chcę Cie denerwować, ale u nas pięknie i słonecznieZaraz wywieszam na balkonie maleńkie Oliwkowe ciuszki
))
my jutro z kolei idziemy na 35 ur. kolegi, też nie wiem co tam będę robić, raz że na 20 a to już dla mnie pora zdechlaka hehe://powiem szczerze, ze wogole mi sie nie chce tego weselacala sobote bede na nogach, bo rano musze sie spakowac, potem zawiezc Ninke do tesciowej, a potem czeka nas 2 godziny drogi do Plocka. no i samo wesele tez pewnie troche potrwa. pocieszam sie, ze wsrod znajomych, z ktorymi jedziemy jest jeszcze jedna ciezarna, wiec pewnie wymkniemy sie jakos razem po 24 do hotelu. bo moj maz jest swiadkiem, wiec pewnie do rana zostanie ...
! Masakra jakaś! Po godzinie dostał gorączki 38
! Przez to wszystko spałam tak na pół gwizdka z nim, żeby widzieć co z nim się dzieję, padam na pysk normalnie
.
. Może od żołądka ta temperatura.

! Bleee