sarka
trójkowa mama
Ja po kinie ...stwierdzam że ni hu hu juz sie nie nadaję na kinowe eskapady, myslałam że jajko zniosę, wysiedzieć nie mogłam,ludzie z tyłu to mogli pomyslec że robaki w dupie mam bo się kręcę jak opętana
....no i przekochane sikanie aleluja, więcej się naspacerowałam po schodach jak tego filmu obejrzałam a co zaszłam z powrotem to znów mi się chciało, super nie
Afilm taki se, rzekłabym że bardziej kiepski jak fajny, generalnie niekoniecznie do polecenia ale jak kto lubi, ja w przerwach między kreceniem się z bokuj na bok a bieganiem do WC...przysypiałam
Martyna linki do moich ostatnich zakupów sa podane na watku - wszystko dla maluszka, jakoś ostatnio sie to działo;-)
Tunia dostałam dziś te ciuszki, jestem bardzo zadowolona i na bank w przyszłym miesiącu domówię u niej parę rzeczy jeszcze:-), kto nie zamawiał to polecam z czystym sercem
Poza tym przyszedł też fotelik i też się nie zawiodłam więc spoko
Dobranoc i kciuki za mississ!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&
....no i przekochane sikanie aleluja, więcej się naspacerowałam po schodach jak tego filmu obejrzałam a co zaszłam z powrotem to znów mi się chciało, super nie
Afilm taki se, rzekłabym że bardziej kiepski jak fajny, generalnie niekoniecznie do polecenia ale jak kto lubi, ja w przerwach między kreceniem się z bokuj na bok a bieganiem do WC...przysypiałam
Martyna linki do moich ostatnich zakupów sa podane na watku - wszystko dla maluszka, jakoś ostatnio sie to działo;-)
Tunia dostałam dziś te ciuszki, jestem bardzo zadowolona i na bank w przyszłym miesiącu domówię u niej parę rzeczy jeszcze:-), kto nie zamawiał to polecam z czystym sercem

Poza tym przyszedł też fotelik i też się nie zawiodłam więc spoko

Dobranoc i kciuki za mississ!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&
A samo spanie to już w ogóle tragedia... Zgaga mnie dobija
:-)

O 22:00 padlam, bo bylam wykonczona wczorajszym dniem. Zajadajac migdaly (bo zgaga wieczorna) zasnelam i spalam do 2:30 (pobudka na siusiu) i po tym "spacerze" nie spalam do 5:00 (nadal zajadajac migdly). A potem pobudka na siusiu o 7:30 i koniec spania
Ja sie pytam, jak ja sie mam wyspac? Dziecku jednak bylo dobrze bo w przerwach i moich probach zasypiania kopal zapamietale. Jakas impreza byla bo brzuch mi chodzil we wszystkie strony