• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ja po kinie ...stwierdzam że ni hu hu juz sie nie nadaję na kinowe eskapady, myslałam że jajko zniosę, wysiedzieć nie mogłam,ludzie z tyłu to mogli pomyslec że robaki w dupie mam bo się kręcę jak opętana:sorry:....no i przekochane sikanie aleluja, więcej się naspacerowałam po schodach jak tego filmu obejrzałam a co zaszłam z powrotem to znów mi się chciało, super nie:confused2: Afilm taki se, rzekłabym że bardziej kiepski jak fajny, generalnie niekoniecznie do polecenia ale jak kto lubi, ja w przerwach między kreceniem się z bokuj na bok a bieganiem do WC...przysypiałam:confused2:

Martyna linki do moich ostatnich zakupów sa podane na watku - wszystko dla maluszka, jakoś ostatnio sie to działo;-)

Tunia dostałam dziś te ciuszki, jestem bardzo zadowolona i na bank w przyszłym miesiącu domówię u niej parę rzeczy jeszcze:-), kto nie zamawiał to polecam z czystym sercem:tak:
Poza tym przyszedł też fotelik i też się nie zawiodłam więc spoko:tak:

Dobranoc i kciuki za mississ!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Witam porannie,

zaraz lecę po kawę bo dosłownie padam- takiej bezsenności jak ostatnio to ja dawno nie przeżywałam. Jak nie zasnę przed 23 to mogę sobie szukać spokojnie zajęcia do 2 w nocy bo jestem całkowicie rozbudzona. A potem- co 2 h siku i o 6 pobudka :szok: A samo spanie to już w ogóle tragedia... Zgaga mnie dobija:crazy:

eh nie ma to jak ponarzekać z rana...

Co do ostatnich kinowych nowości ja polecam INCEPCJĘ :) tylko strasznie długi ten film ;/

W końcu normalnie dobiłam się do kompa!:wściekła/y::-)

Witam porannie.
Mąż na wolnym okupuje mi komputer:wściekła/y:. Non stop coś ściąga i ogląda!:crazy: Wrrrr...:angry::angry::angry: W wolnej chwili jak pójdzie z psem czy na papierosa to doskakuję i chociaż przeczytam co u Was!:tak: Teraz jeszcze śpi ale pewnie już niedługo:confused2:. Byle do poniedziałku!:happy:
Dzisiaj idziemy na usg:laugh2::laugh2::laugh2:. Jak uda się dorwać do kompa:crazy: to zdam relacje.:-)

ale słońce - kurcze jakbym nie chodziła do pracy to też bym wielkie pranie zrobiła, a tak to popołudniu już mi się nic nie chce... no nic z praniem poczekam do soboty.
Można by powiedzieć że ja to ogólnie nie sypiam ostatnio - nie wiem ile razy się budzę w nocy - myślę że wiecej nie śpię niż śpię - masakra jakaś i jeszce jakaś wysypka mnie na dodatek oblazła - nie wiem od czego i pół nocy się drapałam.
No ale z radośniejszych wieści to wczoraj dotarły moje zakupy - i łózeczkio i pościele i ręczniczki i podkłady i torba do wózka i stojak pod wanienkę i w ogóle masa innych rzeczy - strasznie fajnie.

a i jeszcze mi się przypomniałao że chyba pójdę zobaczyć do tesco bo mówicie że tam kombinezoniki jakieś fajoskie. Tylko trochę mnie przeraża ten wypad bo mówili w radio że dzisiaj wszystkie duże sklepy robią strajk włoski i będę jeszcze wolniej pracować - to skoro przy normalnym trybie pracy u nas wiecznie są kolejki do kas to co dopiero teraz...

Witam się kawowo (bardziej lurowo, ale ostatnio chodzi za mną smak kawy, dlatego ją robię chociaż bardzo słabiutką)
też miałam przebojową noc bardziej chyba bez snu niż z nim, mała przejęła po mnie katarek i się męczyła z oddychaniem, więc się budziła...
no i kciukolki za missiiss na pewno jej w szpitalu dopilnują by było dobrze

aaaaa, czekam bardzo na dzisiejszy uroczysty obiadek - mąż mi zapowiedział zrazy z mixem surówek i zapiekanymi ziemniaczkami tak z okazji naszej 4 rocznicy ślubu :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry,
choć mój nie taki dobry, mam wizytę dziś u gina o 18.15, ale od pobudki boli mnie cały brzuchy, od żołądka do dołu i jakiś taki twardawy, nie wiem co to jest, nie chcę wpadać w panikę, bo mam dziś wizytę

Mąż mój przez nos mówi, kaszle, a twierdzi, że zdrowy, jak go chciałam do drugiego pokoju wyrzucić do spania, bo ja jeszcze też kaszlę i nie chcę znów być chora, to się prawie obraził, mówię mu, się nie wygłupiaj, bo ja 3 tydz kaszlę, złapię od Ciebie, znów leki, a potem się coś Zuzi zrobi nie daj boże

wrublik wszystkiego dobrego z okazji rocznicy

sarka
mnie jeszcze ciuszki nie przyszły, ale może przyjdą już dziś

co do prania ubranek to ja się wezmę za nie jak mąż przywiezie komodę, ale żeby ją przywieźć to trzeba najpierw pozbyć się zbędnego łóżka, a kupić nową wersalkę, której może dziś pojedziemy szukać

idę się jeszcze położyć, bo mnie coś mocno ten brzuch boli

Hej ;-)
Dzisiejsza noc chyba przebila wszystkie zle noce :-D O 22:00 padlam, bo bylam wykonczona wczorajszym dniem. Zajadajac migdaly (bo zgaga wieczorna) zasnelam i spalam do 2:30 (pobudka na siusiu) i po tym "spacerze" nie spalam do 5:00 (nadal zajadajac migdly). A potem pobudka na siusiu o 7:30 i koniec spania :-p Ja sie pytam, jak ja sie mam wyspac? Dziecku jednak bylo dobrze bo w przerwach i moich probach zasypiania kopal zapamietale. Jakas impreza byla bo brzuch mi chodzil we wszystkie strony :confused2:

Myślałam że missiiss napisała też tutaj...

Pisała do mnie smsa.Jutro musi z wynikami zgłosić się do szpitala, i chyba tam troszkę już poleży...Biedulka nasza, co krok to stres jakiś, ale w sumie to dobrze że do szpitala idzie... będzie miała stały nadzór i oby już nic ją nie zaskoczyło w tej ciąży...echhh życie bywa okrutne.

Missiiss trzymam kciuki! Bedzie dobrze - duzo razem juz przeszliscie i przejdziecie i to! Dobrze ewwe gadasz - w szpitalu bedzie stala opieka i monitoring dziecka. Psychicznie na pewno lzej.

czekam bardzo na dzisiejszy uroczysty obiadek - mąż mi zapowiedział zrazy z mixem surówek i zapiekanymi ziemniaczkami tak z okazji naszej 4 rocznicy ślubu :)

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-) Fajny obiadek sie szykuje, fajnie ze maz gotuje :))

reklama
Ja zjadłam bułkę i dwie kanapki i mi mało.
A teraz się zastanawiam czy zrobić sobie herbatę czy kawę - ot dylematy hahaha

sunnflower moze jak pójdziesz do tesco w godzinach rannych albo wieczorową całkiem porą to kolejek nie będzie. Ten strajk mnie też przeraża, dobrze że wczoraj skoczyłam do biedronki. A może kombinezon wcale Ci się nie spodoba i nie będziesz musiała stać w kolejce :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry