• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Tunia olej sprawę:)
Ja myślę zę to normalna kolej rzeczy że najpierw chodzimy do lekarza z pięknie wygolonymi broszkami, a potem troszke zapuszczone heheh:)
Ja tam się nie przejmuję:)

Dobra idę się szykować:) lece dzis na spotkanie do byłej pracy:) dzwonili że chceli by mnie pooglądać to ide, pokażę im się w pełnej krasie:D

reklama
Sorry Tunia jesli pozbawie Cie zludzen hehe ale lekarza za przeroszeniem ma w tylku czy TY jestes ogolona czy masz busz czy moze wzrastajaca trawke :D lekarz to lekarz zaglada w srodek i go nie interesuje Twoja fryzurka a parcie na depilacje miejsc intymnych pojawilo sie od niedawna glownie za sprawa kolorowych magazynow heh np w norwegii jak ide na basen to sa tu same naturalne busze w wieku od lat 15 do 115 myslisz ze lekarz jak je bada to zwraca na to uwage??

Sorry Tunia jesli pozbawie Cie zludzen hehe ale lekarza za przeroszeniem ma w tylku czy TY jestes ogolona czy masz busz czy moze wzrastajaca trawke :D lekarz to lekarz zaglada w srodek i go nie interesuje Twoja fryzurka a parcie na depilacje miejsc intymnych pojawilo sie od niedawna glownie za sprawa kolorowych magazynow heh np w norwegii jak ide na basen to sa tu same naturalne busze w wieku od lat 15 do 115 myslisz ze lekarz jak je bada to zwraca na to uwage??

hehehe Salomii dobra jesteś:D

Dzień dobry wszystkim.
Ja dziś po bezsennej nocce,pokłuciłam się z mężem wczoraj wieczorkiem i nie mogłam usnąć:wściekła/y:już powoli zaczynam mieć dosyć tych coraz częstszych ekscesów:no:
Do tego dziś byłam w pracy zanieść zwolnienie i usłyszałam od szefowej
"WY TO TE DZIECIAKI RODZICIE DLA TEGO BECIKOWEGO?" :angry::wściekła/y::angry:normalnie to miałam ochotę jej wygarnąć albo w papsko szczelić ale stwierdziłam że szkoda mi pracy(To starsza babka koło piędziesiątki,bez dzieci,podejrzewam że zazdrosna) ale ciśnienie mi podniosła.
Wogóle stwierdzam że dzisiejszy dzień jest najgorszym dniem w czasie ciąży i chyba jedyne co mi pozostaje to się wypłakać i liczyć na to że mi przejdzie,malutka też odczuwa moje nerwy bo kopie mnie po żebrach i brzuch zrobił mi się twardy jak głaz:-(

Salomii świetne :)
nie chodzi o pozbawienie złudzeń, tylko ja bym sie lepiej czuła "przystrzyżona", ale nie chce mi się męczyć z lusterkiem i szukałam potwierdzenia, że nie mam się czym przejmować,

to się ogolę dopiero z góry na cc w grudniu :)

lwiczka olej babsko, pewnie sama nie ma dzieci, albo może nie może ich mieć i się odgrywa na innych z zawiści,

z drugiej strony jednak co za głupie myślenie: rodzić dziecko dla głupich tysiąca złotych,
mogłaby tak pomyśleć, gdyby na to dziecko dawali 5 tys i nagle podniosła by się diametralnie liczba urodzeń, wredna baba, nie przejmuj się

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lwiczka nie denerwuj się nie ma sensu,a szefowa powalona i nie przejmuj sie nią,po prostu zazdrości twojego szczęścia bo sama nie ma o!Do końca dnia trochę zostało więc wykorzystaj to na przyjemności :* i nie smuć się już i nie denerwuj bo niunia też to odczuwa.

hehe w grudniu kochana to Ty sie nie ogolisz raczej :D:D chyba maz bedzie musial to zrobic, ja tam nie mam jakiegos super wielkiego brzuchola szczegolnie jak go napne ale oglolenie sie robie w stylu " na macanie" z lusterkiem jest niebezpiecznie, przypuszczam ze w grudniu to siegne tylko troche z przodu... a reszta??? zakladajac ze bede rodzic naturalnie reszty tez musi nie byc... heh :)

zawsze zostaje gabinet kosmetyczny:-D podobno robią już takie rzeczy:-D
ale moim zdaniem trzeba być hard core'm żeby się tam na dole w gabinecie kosmetycznym golić:-D

reklama
zawsze zostaje gabinet kosmetyczny:-D podobno robią już takie rzeczy:-D
ale moim zdaniem trzeba być hard core'm żeby się tam na dole w gabinecie kosmetycznym golić:-D

No ja w takim gabinecie to bym się ze wstydu spaliła,od ponad miesiąca robie to na wyczucie i łapie przy tym takie pozycje że sama się sobie nieraz dziwię
Salomii ma rację,lekarz dziennie ogląda tyle futerek że jedno w tą czy wewtą nic mu nie robi,choć z drugiej strony,to mi tam o lekarza nie idzie,ale samemu jakoś tak dziwnie się rozkraczyć z tym buszem. chociaż z Oliwką wody odeszły mi w najmniej spodziewanym momęcie i na porodówce sami mnie golili:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry