• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

zawsze zostaje gabinet kosmetyczny:-D podobno robią już takie rzeczy:-D
ale moim zdaniem trzeba być hard core'm żeby się tam na dole w gabinecie kosmetycznym golić:-D

No ja bym nie poszła bo wstydziłabym się :) Póki co daje jakoś radę i na oko że tak powiem się golę,a później wykorzystam męża :)

reklama
masz na mysli golenie czy depilacje dokladnie? bo jest cos takiego jak brazyliskie bikini i to od dawna jest juz w gabinetach a polega na baaardzo dokladnym odwlosieniu calego dolu z przodu i z tylu tak jak do skapego stringowego bikini chyba bym umarla z bolu gdyby ktos mi to robil natomiast ciekawe jak by zareagowaly babki jak bym powiedzmy pod koniec listopada wpadla i poprosila o taka depilacje :)

etam z tą depilacją, ja na czuja się golę a jak się "niedogolę" to trudno - takie życie i myślę że wszyscy to rozumieją - u nas do porodu na życzenie golą położne w razie co.
A tak z innej beczki - rany widziałyście że już są na forum czerwcówki?!?!?!?!?! ale ten czas leci...

tiaaaa no sa juz od jakiegos czasu, ja podgladam czasem listopadowki czy sie ktoras rozpakowala :)
a co odkrylam przy okazji????!!!! Listopadowka ktorej narzeczony zginal w miejscu pracy bo go przygniotl wozek widlowy i dla ktorej cale BB robilo akcje "moje pudelko" z powodzeniem zreszta bo zdjecie ciagle na pierwszej pozycji, to jakis cholerny troll!

tiaaaa no sa juz od jakiegos czasu, ja podgladam czasem listopadowki czy sie ktoras rozpakowala :)
a co odkrylam przy okazji????!!!! Listopadowka ktorej narzeczony zginal w miejscu pracy bo go przygniotl wozek widlowy i dla ktorej cale BB robilo akcje "moje pudelko" z powodzeniem zreszta bo zdjecie ciagle na pierwszej pozycji, to jakis cholerny troll!

oooooooooooo matkooooooooooo!!! pamiętam ją !!! Sama klikałam kilka razy:///

dziewczyny a ja to chyba jakaś dzika jestem, bo nie cierpię mieć tam wygolone - mam wrażenie że mnie wtedy ciągle swędzi i kłuje nie do wytrzymania, więc juz nie pamiętam kiedy ostatnio mój busz wyglądał jak przystrzyżony trawnik :P i powiem że nigdy jeszcze nie widziałam zdziwienia mego gina że się wystawiam z buszem "do przeglądu", a na porodówce też mnie przed cc ogolono tylko do linii warg sromowych, ale za to cały brzuszek został pieczołowicie pozbawiony co do ostatniego włoska "na wypadek gdyby trzeba było ciąć wyżej" - na szczęście nie przyszło się :D
a z tymi czerwcówkami to już sama znam dwie osobiście dziewczyny co będą miały po drugim dzieciaczku w maju czerwcu - przeżywają teraz pierwsze tygodnie od 2 kreseczek na płytce, hehe przed nimi jeszcze cała ciąża, a my już tak prawie dobiegamy do mety :)

czyli, że co, że to oszustwo????

my też przeżywałyśmy, te co pierworódki to byłyśmy takie zielone, a teraz takie mądre :)
mój mąż co jakiś czas sobie przypomina i mówi, że nigdy nie zapomnie jak wyszłam z łazienki i powiedziałam mu, że jestem w ciąży i miałam minę, że nie wiedział czy będę się cieszyć czy płakać :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
noo ja tez :( i wiele wiele innych dziewczyn, nie jestem pewna ale wydaje mi sie ze wygralysmy te aukcje i jedna z moderatorek sprawdzajac wszystko juz formalnie zostala poinformowana ze nic takiego nie mialo miejsca i zwyczajnie przejelysmy sie na prozno... moderatorka nawet nie chciala sie wypowiadac chyba rece nogi i wszystko inne jej opadlo..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry