Witam i ja

U nas tez mrożnie ale słonecznie a i ja mam dzis małego gnoma w domu, bo idziemy po sniadaniu na szczepienie grrr, nie wiem czy to wykonalne bo ja go nawet nie przytrzymam siłą ale zobaczymy..:/
ainah widze że wzieło cie na tego pieska

wiem że juz nic nie zmieni twojej decyzji bo jak się baba uprze to konie hehe ale moim zdaniem to nie jest najepszy pomysl, wiem co mówię bo mam psa...niby odchowany, prawie 1,5 roku ma, ale i nasikac mu sie jeszcze zadarzy i przychodzi mi sprzątac po nim, nie wpomnę o kudełkach tóre sa wszędzie i juz mnie trzęsie na sama myśl jak to będzie jak mała będzie raczkować po całym domu i zjadać te kudły:///// ja bym odpuściła, niedługo Twój swiat przesłoni zupełnie co innego i naprawdę nie bedziesz miec głowy do psa i czasu ani chęci na zajmowanie się nim(a wbrew pozorom przy psie troche trzeba sie narobic, to nie jest tak że sobie jest i już, np. codzienne sprzatanie jego legowiska, mycie misek, gotowanie itp), a pamiętać nalezy ze ze schroniska bierzemy pieska "wielka niewiadomą"! Dobrze się zastanaów, bo ja bym sie nie decydowała wiedząc czym to pachnie
Kupiłam wczoraj ten kombinezon w Teco

) jest sliczny, tamten odesłałam i teraz jestem spokojna i zadowolona