• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
swoja drogą nie znoszę takich sprzedawców...głupia baba!

Ale przecież wystarczyłaby krótka adnotacja na all że towar wysyła w przeciągu X dni od daty zaksięgowania pieniędzy na koncie, albo mail z informacją że towar wysyła wtedy i wtedy... a ta to człowek siedzi jak ten czop w domu i czeka na listonosza... żeby ten przypadkiem awizo nie zostawił.... dobra ide zobaczyć co ten głupi kot robi, bo drapie w kuwete jakby kupę miesiąca zrobiła....a tak naprawdę zwiastuje to albo siku pod drzwiami, albo chęć zrobienia siku pod drzwiami:/

EDIT:

To była jednak kupa miesiąca heheheh

ewwe też się tak raz wkurzyłam bo czekałam i czekałam a tu nic. Pieniądze wpłaciłam w poniedziałek a przesyłka została nadana w czwartek grrrr.... Babka mogła chociaż napisać kiedy wysłała i dlaczego jest opóźnienie a nie milczy, przecież jesteśmy ludźmi i każdemu coś może wypaść.

Missiiss umowa kończy mi się w tym miesiącu,ale pracowałam dla nich tyle lat więc myślałam że mi przedłużą,szczególnie że miałam dostać teraz umowę na stałe,świnie jedne. Pomyślności kochana i żeby czas ci szybciutko leciał w tym szpitalu:-) No a Jasiu to kawał byczka będzie hi hi,tylko tak dalej:-)

Olcia ja też jestem z Bydzi żeby było śmiesznie. Stwierdziłam że mam ich w du... ,i nie będę się przejmować sukinsynami. W poniedziałek zadzwonie do zusu i do urzędu pracy i jak się czegoś dowiem to ci napiszę co i jak:tak:

Ewwe to masz dobrze że tylko kupa bo ja właśnie musiałam kuchnie sprzątnąć całą bo pies mi zrobił potop szwedzki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A jeśli chodzi o babę z allegro to negatywa jej wystawić albo neutrala. Ja ostatnio kupiłam pewną rzecz która miała iść na prezent i co się okazało,że towar nie jest nowy i wogóle zupełnie co innego niż w opisie. Mój mąż wykłucał się z facetem przez tel z 20 min,no wreszcie zgodził się na oddanie kasy. w mailu mu napisałam że nie wystawie mu żadnego komentarza,a on do mnie że powinniśmy zapomnieć o wszystkim i wystawić sobie po pozytywie,kpina poprostu!!!!!!!!!!Ludzie są bezczelni,a takich powinno allegro zaraz usuwać.

Ostatnia edycja:
RETYYYYYYYYYY DZIEWCZYNY

Dom wybrany, oferta złożona, właściciele się zgodzili na naszą propozycję, po weekendzie jesteśmy umówieni na podpisanie umowy przedwstępnej.

O domu napiszę Wam, że jest gotowy do zamieszkania. Ma 3 duże pokoje, jeden mniejszy pokójprzechodni, kuchnie, łazienke i przedpokój. Dom wybudowany w roku 63 z cegły, w ostatnich dwóch latach wyremontowany, ocieplony, okna wymienione, bach wymieniony, kanalizacja wymieniona, łazienka po remoncie, pokoje po malowaniu, ogrzewanie węglowe i gazowe, duża działka ogrodzona. Poddasze do adaptacji w miarę potrzeb. Dom oddalony dokładnie 11 km od miejsca gdzie teraz mieszkam. Rodzice obiecali że jak wrócę do pracy to oni będa zajmować się małym i Patrycją, jakby nie mogła iść do żłobka. W ogóle to ustaliliśmy że wyprowadzimy się dopiero po porodzie, jak dojdę w pełni do siebie :-) Poza tym parę domów dalej mieszka mój kolega z pracy z żoną i dzieckiem w wieku mojej Patrycji, które zresztą teraz chodzi do tego samego żłobka co moja córka :-)

Musiałam się pochwalić................

lwiczka no to wszytsko wyjasnia... pracodawca ci nie da na stale bo pozniej po macierzynskim poszlabys na wychowawcze zalozmy jego tok myslenia i i tak by nie mial pracownika wiec by mu sie to nie oplacalo. niestety widac jacy ludzie sa ... nie patrza na to ze sie tyralo dla nich kupe czasu... dlatego ja stosuje jedna zasade kiedy potrzebuje l4 ide na nie, kiedy jestem chora ide tez na chorobowe bo wiem ze pracodawca chocbym nie wiem jak sie starala i tak mnie oleje chyba ze sie jakis prawdziwy aniol i czlowiek trafi ale jak mowie rzadko bywa wlasnie tak ze sa ludzie z sercem i rozumem. kazdy tylko kasa kasa... prszykro mi ze tak cie potraktowali ale jak dziewuchy mowia dostaniesz z zusu macierzynski tylko nie wiem czy to nie bedzie w formie zasilku tylko czy w formie wyplaty. obawiam sie ze w formie zasilku skoro umowa z dniem porodu bedzie rozwiazana ale tu nie gwarantuje kochana i nie chce zmylic wiec musisz sie dowiedziec.

ewwe co za beszczelny babsztyl.... ja bym jej takiego negatywa wystawilaze bys ie nogami nakryla. albo neutrala i wyjasnila i zacytowala jej slowa w opisie. ja mialam podobnie z kombinezonem. gosciu mowil ze wyslal a stempel poocztowy mial date 3 dni po tym jak mowil ze wyslal myslalam, ze go zjem.... a co do kupy to moj psiur dzisiaj artystyczna tez walna i to pod samymi drzwiami wejsciowymi takze maz mial niespodzianke wchodzac do domu.... przywitala go kupa:eek::-D

mojdzidzior cos sie kiepsko rusza dzisiaj oby jutro mu sie poprawilo bo klapsa dostanie....

reklama
Kbetina :))) wiem co czujesz bo wlasnie kupilismy dzialke a pozniej bedziemy sie budowac, tez mam jekiegos stracha ale wychodze z zalozenia ze warto ryzykowac, kto nie ryzykuje ten nie ma ;))) gratulacje :)) wyobraz sobie jakie szczesliwe beda dzieci majac do dyspozycji tyle miejsca no i Ty z mezem jak tylko pogoda dopisze to mile chwile w ogrodzie... mmm cudnie :) bardzo sie ciesze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry