ewwe kupa miesiąca hahahahahahaha

uwielbiam Twoje teksty:-):-)
A tej babie na allegro wystaw komentarz i napisz dokłądnie jak byo, niech wiedza że niesłowna jest i już:-)
RETYYYYYYYYYY DZIEWCZYNY
Dom wybrany, oferta złożona, właściciele się zgodzili na naszą propozycję, po weekendzie jesteśmy umówieni na podpisanie umowy przedwstępnej
Gratulacje!!!!!!!!!!!!

:-):-)
mojdzidzior cos sie kiepsko rusza dzisiaj oby jutro mu sie poprawilo bo klapsa dostanie....
missiiss kciukasy za WAS!!!Dzidzior ruszaj się bo mama klapsy da!!!:-):-):-)
w przyszłym miesiącu pod koniec lub początek listopada odbieramy klucze, i ogień z wykończeniem....
wooww..czyli końców ka ciąży i wykańczanie mieszkanka, a kiedy planujecie sie tam wprowadzić?bo takie wykanczanie to zajmuje troszkę czasu.
missiiss1301 dziwna ta wasza włąścicielka, ja wynajmuję jedno swoje mieszkanie młodym ludziom, i jak tylko coś napomkną że się popsuło albo źle działą to ja interweniuję, zawsze jestem pod telefonem i jestem uczciwa, mamy super relacje naprawdę...
Jak wasza bedzie coś nie tak to może zrezygnujcie, po co z babolem się użerać!!!
Gosia B oj rozumiem cie doskonale jak to jest tesknic za super firmą i super pracą. Ja też miałąm świetną pracę, super pieniądze, ii....dla miłości zrezygnowałam z tego wszystkiego i wyprowadziłam się do Lublina,. a tu z pracą kiepsko,bo szukałam i nic...albo szukają przedstawicieli handlowych i tyle póki co czekam na narodziny dzidziusia, potem odchowam maluszka..i szukam pracy, ale ciężko znaleźć pracę tu taką jakbym chciałą, tym bardziej że nikomu jest niepotrzebna moja biegła znajomość dwóch jezyków francuskiego i angielskiego:-

-(
A moze szczęście mi dopisze?zobaczymy za jakieś 8 miesięcy:-):-):-)
Ewelinka86_7 Witaj ewelinka, pamiętaj że wielkość brzuszka to indywidualna sprawa...moj wystrzelił dopiero ostatnio a jestem szcupłą i sredniego wzrostu...bedzie dobrze
No i udzielaj się tu u nas

)
witam się o tej rannej porze, wyobraźcie sobie śpię sobie spokojnie a tu nagle mnie za gardło chwyta ZGAGA i "wstawaj a co będziesz miała tak dobrze?"

a tak miłego dzionka wszystkim, bo mi dziecko pyta "mama gdzie niam?"
o tak zgaga to jakiś diabeł, ciągle mi też dokucza...próbowałaś migdały jeść?mi pomnagają....
mama gdzie niam?...słodziutko...:-):-):-)
Mnie dziś zcekają porządki bo w koncu ammy juz zamontowane wszystkie meble, teraz zostało ukłądanie i sprzątanie...
W Lublinie piękne słonko ale moroźźno....idę na taras wywiesić pranko
Miłęgo dnia kochane grudnióweczki!!!:-):-):-):-):-):-)