Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie dosc ze podobno pochrapywalam (efekt coraz wiekszego kataru jak sadze) to mialam takie dziwne pozycje, ze powstrzymywal sie od fotografowania. A to dlatego pewnie ze juz na boku mi niewygodnie i spie tak pol na plecach, pol na boku. Nogami fikam itd. Dodatkowo w nocy spaceruje do lazienki w wiadomym celu, a po drodze jem migdaly, bo czesto mam zgage noca, przez to ze leze
Dotlenie sie jak nigdy :-)Kbetina)) wiem co czujesz bo wlasnie kupilismy dzialke a pozniej bedziemy sie budowac, tez mam jekiegos stracha ale wychodze z zalozenia ze warto ryzykowac, kto nie ryzykuje ten nie ma
)) gratulacje
) wyobraz sobie jakie szczesliwe beda dzieci majac do dyspozycji tyle miejsca no i Ty z mezem jak tylko pogoda dopisze to mile chwile w ogrodzie... mmm cudnie
bardzo sie ciesze!
Kbetinasuper wieści
![]()
ja tam marze o domku, ale niestety kredyt już na 30 lat mamy na mieszkanie w bloku:/ niestety okolice warszawy pod względem kupna domku czy działki i budowy domku są ZABÓJCZE więc jak się nie ma co się lubi to się lubi co się manie narzekam, w przyszłym miesiącu pod koniec lub początek listopada odbieramy klucze, i ogień z wykończeniem....
![]()