• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witajcie!!!

Znowu piękne słoneczko z mrozem- pięknie:D
Dziś przyjeżdża do mnie koleżanka ze studiów i wieczorkiem idziemy na małego grilla. Więc teraz uciekam ogarnąć mieszkanko.
Milutkiego dnia dla Was!

reklama
A ja czekam aż mój ślubny wróci z pracy, bo planujemy dzisiaj trochę poświętować naszą poniedziałkową, drugą rocznicę ślubu :) Starszy Młody idzie do babci na noc a my szalejemy. Ciekawe na jak długo będzie musiało nam to wystarczyć...

Hello laseczki
Ja dziś pół nocy nie spałam bo cały czas się budziłam przez te drętwiejące dłonie :( + 2 razy wstawanie na siusiu,ale już się trochę rozbudziłam przy czytaniu BB więc jest ok.
Planów na weeka nie ma :)
Ewelinka86_7 witamy w gronie grudniówek :)

Hej :)
Ja nie mialam od rana weny do pisania, ale jednak wypadaloby sie przywitac :-)
Moj maz dzis mial cala noc ubaw ze mnie :-p Nie dosc ze podobno pochrapywalam (efekt coraz wiekszego kataru jak sadze) to mialam takie dziwne pozycje, ze powstrzymywal sie od fotografowania. A to dlatego pewnie ze juz na boku mi niewygodnie i spie tak pol na plecach, pol na boku. Nogami fikam itd. Dodatkowo w nocy spaceruje do lazienki w wiadomym celu, a po drodze jem migdaly, bo czesto mam zgage noca, przez to ze leze :-p
Musialo to dzis przezabawnie dla niego wygladac. Radosc z cudzego nieszczescia (zgagi i niewygody) pewnie cieszy najbardziej :-)

A zaraz wybywam z domu na cale popoludnie :-D Dotlenie sie jak nigdy :-)

A ja już mam plany na dziś,moja małżowinka ma jutro urodzinki i dziś postanowił,że jednak zaprosimy znajomych,więc czeka mnie wyjście na zakupy,robienie sałatki,sprzątanko i ciul wie co jeszcze więc hm... idę puścić wodę do wanny :)

Hej. U as tez słoneczny mrozik:)
sprzatanko, obiadek i trzeba spacer musowo po parku zaliczyć:p

A mnie w nocy i rano jak wstaję masakrycznie bola biodra:/// nie wiem od czego...może dlatego że mam poduszkę między nogami, normalnie jakbym zakwasy po siłowni miała.

miłeo dnia

Kbetina :))) wiem co czujesz bo wlasnie kupilismy dzialke a pozniej bedziemy sie budowac, tez mam jekiegos stracha ale wychodze z zalozenia ze warto ryzykowac, kto nie ryzykuje ten nie ma ;))) gratulacje :)) wyobraz sobie jakie szczesliwe beda dzieci majac do dyspozycji tyle miejsca no i Ty z mezem jak tylko pogoda dopisze to mile chwile w ogrodzie... mmm cudnie :) bardzo sie ciesze!

Jednak z tego co piszecie na forum,to własny kącik to git sprawa. Ja się bałam że nie dam rady, ale jakoś to będzie mam nadzieje, w końcu to blisko do miejsca gdzie teraz mieszkamy z rodzicami.
Salomii - piękny ten obrazek mi nakreśliłaś, aż nie mogę się doczekać :-)

Kbetina:) super wieści:)
ja tam marze o domku, ale niestety kredyt już na 30 lat mamy na mieszkanie w bloku:/ niestety okolice warszawy pod względem kupna domku czy działki i budowy domku są ZABÓJCZE więc jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma:) nie narzekam, w przyszłym miesiącu pod koniec lub początek listopada odbieramy klucze, i ogień z wykończeniem.... :D

Ojjjj tam u Was pod Warszawą to w ogóle jest drogo. Nie wiem jaki duży macie kredyt na to mieszkanie, ale zdradzę że my kupujemy dom w cenie poniżej 300 tys. Mieszkania u mnie w mieście są droższe niż taki dom, ale można też kupić mieszkanie w cenie 150 tys i to 3 pokojowe.

Dzięki dziewczyny za dobre słowa, trochę mi strachy przeszły dzięki Wam :*

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry