cześć kobietki:-)
Mam też psa i tego akurat bardzo żałuję,bo jest okropna,ma rok a sika i robi kupe w domu od małego. Ma któraś psa z podobnymi problemami,bo ja już nie daje rady ciągle na kolanach sprzątać całej kuchni(bo tam ją trzymam) a i jeszcze popuszcza gdy się boi,cieszy,gdy ktoś ją dotknie,jednym słowem masakra buu
ja mam zwariowana suczkę, jak ma coś nie tak z żołądkiem, to leci srać do łazienki. Niby fajnie, ale ona obsrywa chodniczki łazienkowe

już wolałabym żeby w kuchni czy w przedpokoju strzeliła kupala, a ona nie!! a problemy żołądkowe mam dość często

ja się zdenerwowałam,bo we wtorek byłam u dentysty, bo żab mi się ułamał. No i co? bez znieczulenia (choć uczciwie przyznam, że nie bolało mocno, ale chodzi tez o mój strach i nerwy, a jestem panikara), dodatkowo okazało się, że można założyć teraz opatrunek. No i już nie mam większości tego opatrunku

i boli!!! aż żałuję, że poszłam, bo mnie nie bolał, a jak dent rozwiercił, to teraz cholernie boli!!! mam zadzwonić w pon rano...i pewnie kolejna wizyta, a dentystów to się boję
czy Wy też już siedzicie na półleżąco?
Mnie już tak brzuch przeszkadza, że nie umiem normalnie siedzieć, nie mówię już o tym jak wkurza mnie noszenie stanika który wbija mi się w brzuch jak siedzę, w ogóle mam problemy z ubieraniem spodni, skarpet i butów...
ja tak mam

a jak wstaje z wyrka, to jak babuleńka stara;-)
A ja się właśnie dowiedziałam że mój zakład pracy zwalnia mnie w dniu rozwiązania:-( chyba się rozpłaczę, to jest normalnie dyskryminacja kobiet w ciąży:-(
bardzo współczuję:-( ale świństwo
kbetina gratulacje!!! przepiękny dom no i jeszcze działka ! super, ale zazdroszczę. No i cena - szok

u nas domy są niebotycznie drogie:-( ostatnio własnie sprawdzałam ceny mieszkań 3-pokojowych rynek wtórny i ceny tak w granicach 240-250 tys w zwyż