• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

My juz po dłuuugim spacerku po parku, chłopaki jeszcze pojechali na działkę robić ognicho ja już zbastowałam, zamarzyła mi się tylko moja kanapa...ale miałam stresa pod koniec spaceru - Wiktor był na rowerze i przy wychodzeniu z parku zagadani patrzymy a tu nie ma nigdzie dziecka, mi momentalnie krew z głowy uciekła:((...zaczęłam biegać w szale i wołać a tu nic żadnego odzewu, jakby pod ziemię się zapadł:( wpadłam w panikę, słabo mi było z nerwów, M poleciał w jedną stronę ja w druga, siostra moja jeszcze w inną, w końcu znalazł się z przodu, nie zauważyliśmy jak nas wyminał i pojechał do przodu, czekając przed ulicą na nas. Ja się poryczałam, jak mi nerwy odpuściły ale wszystko zaczęło mnie boleć, i krzyz i brzuch, nie wiem czy ze stresu czy z tego że biegałam....okropność:(

reklama
Na szczęscie wszystko szczęśliwie sie zakończyło. Dobrze wychowane dziecko macie skoro stało i czekało przed ulicą. Pamiętam moja siostra na zakręcie (skrzyzowanie) nagle potrafiła mi wybiec na drugą stronę. Dla niej to było śmieszne , ale nie dla mnie. tym bardziej ciemno juz było.

Sarka biedaku, ależ sie musiałas wystraszyć...Współczuje przejść...Teraz lez i odpoczywaj..Cos o tym wiem...Momentalnie świat staje na głowie, wszystko wiruje wkoło i nie wiesz co się dzieje...Mnie mój Mały zginął jak byłam z nim sama, w Biedronce...Ja na stoisku przed nią kupowałam mięso a on grzecznie przy mnie...I nagle go nie ma..Prawie zasłabłam aon na Biedronke po batonik poleciał.

kude ciagle mis ie net wykrzacza :/ ciekawe czy tawiadomosc dojedzie.... w gole to sie chyba wyprowadzamy po szlak mnie z ta baba trafiszkoda tyulko ze ta umowe podpisalismy ale taam punkt jeden jest ze za porozumieniem stron rozwiazujemy umowe wczesniej z miesiecznym okresem wypowiedzenia. wiec znow poszukiwania

milych snow dziubasy

missii info doszło:) ale to co się dzieje że odpuszczacie??

zamówiłam se dziś też płaszczyk na all, używany:)

OOOO wow właśnie się spostrzegłam że dziś skończyłam 31 tygodni:D więc zaczęłam 32..... brrr mało czasu... maaało czasu:)

reklama
ewwe no .. odpuszczamy bo ten babon jakis onkly jest denerwuje mnie normalnie... z ta lodowka z reszta nie wywiazuje sie z umowy ***** jedna... maz w poniedzialek jedzie mieszkani eogladac niedaleko ktore jest odlistopada wiec jakby sie udalo to looz byb yl akurat tej by sie wymolilo 11 pazdziernika do 11 listopada a od listopada tam przez te 10 dni bysmy powoli przewozili rzeczy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry