cześć kobietki:-)
piękne słońce dziś, ale jakoś ładna pogodą cieszyć się nie mogę, bo czeka mnie dzis wizyta u dentysty
kliwia a o której będziesz się męczyć?? ja tak po 11
Kurczę, wiem, że przecież poród mnie czeka, zresztą jeden już mam za sobą, tak jak i inne przejścia i zabiegi - a tak cykam przed dentystą
no nie poradzę, mam stracha, pewnie dlatego, że mój dentysta jest przeciwnikiem znieczuleń. Ja jestem gorącą zwolenniczką, ale cóż.. no w każdym razie dziś może się zlituje..
missis dopiero co gratulowałam mieszkania, a tu znowu po górkę:-( ale może się jeszcze jakoś unormują te stosunki i wszystko będzie ok!
dla Gosi spóźnione życzenia - naj
a na wizytach powodzonka
piękne słońce dziś, ale jakoś ładna pogodą cieszyć się nie mogę, bo czeka mnie dzis wizyta u dentysty

kliwia a o której będziesz się męczyć?? ja tak po 11

Kurczę, wiem, że przecież poród mnie czeka, zresztą jeden już mam za sobą, tak jak i inne przejścia i zabiegi - a tak cykam przed dentystą
no nie poradzę, mam stracha, pewnie dlatego, że mój dentysta jest przeciwnikiem znieczuleń. Ja jestem gorącą zwolenniczką, ale cóż.. no w każdym razie dziś może się zlituje..missis dopiero co gratulowałam mieszkania, a tu znowu po górkę:-( ale może się jeszcze jakoś unormują te stosunki i wszystko będzie ok!
dla Gosi spóźnione życzenia - naj

a na wizytach powodzonka