missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hejłobuzy 
jej jak wy wczesnie wstjecie kurcze wczesniej niz ja w szpitalu heh
szacun... ja to bym spala najchetnniej do 10-11...
dzieki za kciuki za wyniki
spadly o prawie polowe
wiec juz ciutke lepiej... nie kumam tylko czemu codziennie mi daja kkubek na mocz do badania no nie kumam totalnie i jak sie pytam poloznych to one nie wiedza ... mozliwe ze jak ze mnie to plukaja to sprawdzaja czy w siuskach sie rzeczywiscie wyplukuje no ale wyniki z krwi przeciez robia... no nic nie wazne ale ja juz raz zapomnialam im sie wylac rano do tego kubka ich i dostalam ochrzan no ale ilezmozna lac do plastiku... wstaje si enie przytomnym i akutrat to mi nie w glowie ...
w ogole nie wiem czy wam mowilam ale mi tygodnie ciazy cofneli stazystka wypisywala moja arte i wg niej tydzien takz emial 8 dni haha dzisiaj jej o tym powiedzialam i poszla do lekarza i popraawili mi ladnie
ale obuzona byla ze ja poinformowalam jej bledzie... masakra one takie m lode i zamiast sie usmiechac wnosic zycia troche to zachowuja sie jak stare dewotki i jakby byly niewiadomo kim i niewiadomo ile lat lekarzami a tym czasem sa na stazu no makabra,....
sarka, tunia maz dzisiaj idzie zobaczyc to mieszkanie na parterze, jest balkon zabudowany kratami jest centralne ,2 pokoje, kuchnia lazienka i 900zl plus rachunki max 400zl wiec wychodzina to samo ale psy mi nie siuraja na maty w wodmu tylko na parterze juz bym wyzla z nimi na chwile bo ne trzebaby bylo chodzic po schodach i z dzidziem i balkon bym miala i lodowke bo gosciu ma tam lodowke a nie czekac na lodowke do usranej smierci... ehhh a jak sie nie spodoba dzisiaj mezowi to mieszkanie to tam zostaniemy do wiosny tylko mam nadzieje ze juz niedlugo wstawi nam lodowke a nie w grudniu bo ja zabije normalnie.... tak to niestety jest... mez musi dzisiaj zostac w pracy dluzej i nie chce mu sie jechac ogladac mieszkania to go ochrzanilam bo sam jezy z emusi wchodzic na 5 pietro i ma dosc... a moze akurat tammto bedzie lepsze... no nic zobaczymy bo jak wiadomo roznie z tymi mieszkaniami bywa...
ide cos porobic... :/ ale co??? yyyy nie mam pojecia.... buzioooole
jej jak wy wczesnie wstjecie kurcze wczesniej niz ja w szpitalu heh
dzieki za kciuki za wyniki
w ogole nie wiem czy wam mowilam ale mi tygodnie ciazy cofneli stazystka wypisywala moja arte i wg niej tydzien takz emial 8 dni haha dzisiaj jej o tym powiedzialam i poszla do lekarza i popraawili mi ladnie
sarka, tunia maz dzisiaj idzie zobaczyc to mieszkanie na parterze, jest balkon zabudowany kratami jest centralne ,2 pokoje, kuchnia lazienka i 900zl plus rachunki max 400zl wiec wychodzina to samo ale psy mi nie siuraja na maty w wodmu tylko na parterze juz bym wyzla z nimi na chwile bo ne trzebaby bylo chodzic po schodach i z dzidziem i balkon bym miala i lodowke bo gosciu ma tam lodowke a nie czekac na lodowke do usranej smierci... ehhh a jak sie nie spodoba dzisiaj mezowi to mieszkanie to tam zostaniemy do wiosny tylko mam nadzieje ze juz niedlugo wstawi nam lodowke a nie w grudniu bo ja zabije normalnie.... tak to niestety jest... mez musi dzisiaj zostac w pracy dluzej i nie chce mu sie jechac ogladac mieszkania to go ochrzanilam bo sam jezy z emusi wchodzic na 5 pietro i ma dosc... a moze akurat tammto bedzie lepsze... no nic zobaczymy bo jak wiadomo roznie z tymi mieszkaniami bywa...
ide cos porobic... :/ ale co??? yyyy nie mam pojecia.... buzioooole
Choć przyznam się, że całkiem nieźle mi się jeździło- tylko ta chwila nieuwagi- eh a było bliżej końca niż połowy... no trudno. Pewnie jutro znowu ustalę sobie termin. Powiedziałam sobie, że muszę przynajmniej 2 podejścia sobie zrobić. A najlepiej do skutku- ale zobaczymy jak z kasa i czy brzuszek nie zaprotestuje. Ogólnie to mi on nie przeszkadza