Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kondycja się nam pogarsza też przez ciaze, a nie tylko przez brak spacerków... w końcu więcej krwi mamy i serducho mocniej musi się napracować...poza tym oskrzela ściśnięte przez maleństwa wiec nie mozemy normalnie oddychać, przez co oddech mamy spłycony i przyspieszony. Wpływa to na spadek wydolnosci.Też martwię się o swoją kondycję. Na początku ciąży dużo spacerowałam, ale potem coraz mniej, bo bardziej się męczyłam. Teraz potrafię dostać zadyszkę wchodząc po schodach. Cały czas pocieszam się i powtarzam sobie, że inne dały radę urodzić, to i ja dam radę.
ja też myślałam, ze sie boję, ale zastanowiłam sie nad tym i doszłąm do wniosku, ze ten lęk wynika tylko z tego, że wiem, ze bedzie bolało i tyle... pytanie tylko jak bardzo, z urodzin Natalki to się bardzo cieszęJa już bym chciała być poAle szczerze mówiąc strasznie się boję
![]()