• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Aha, rozumiem. No to jak widzę dało Ci życie w kość, dobrze że to już za Tobą. Moja przyjaciółka już 4 lata jest "po" chorobie, oj straszne to wszystko było... Cieszę się że wszystko u CIebie ok:)

Mam pytanie. Pamiętam ,ze było juz na forum. chodzi mi o to,że w nocy (raz w dzień) czuję ból zdaje sie ,że spojenia łonowego. To sie zaczęło od 30tc. Co to może oznaczać???

hej babki:-)

mamolka, do 3 razy sztuka - więc tym razem ci się uda! a ja też wybieram się na prawko, ale po porodzie. Jakoś mi do głowy nie przyszło, że w ciąży też mogłabym się za to wziąć:-D

Lwiczko, ja tez za dużo przytyłam:baffled: mój lekarz zakazów mi nie dał, ale głowa kręcił i powiedział, że mam wagi pilnować. Hmm, tylko ja wagi w domu nie mam;-)
W każdym razie jakoś bardzo przykro mi było po tej ostatniej wizycie, wiem, że to nie jest najważniejsze, ale przejęłam się tym:crazy:
W ciąży z Milą osiągnęłam 24 na +, w tej ciąży niechlubny rekord zostanie pobity:sad: od miesiąca się pilnuję z jedzonkiem, a i tak przybieram bardzo dużo. no i smutno mi, że teraz mam się ograniczać i być głodną, skoro przecież po porodzie- jeśli uda mi się karmić piersią - też będę musiała uważać na to co jem.

Juz po wizycie u dentysty-sadysty. Znowu bez znieczulenia. Ząb ponownie zaklejony, mam nadzieję, że tym razem na dłużej:tak:
Kliwia a jak u ciebie po wizycie? bezboleśnie? Duużo zdrowia życzę - nie tylko jeśli chodzi o ząbki!:tak:

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Elenko u mnie ból tuż nad spojeniem to był mocny nacisk główki malutkiego, natomiast ból samego łona to chyba rozchodzące się spojenie... nikt mi tego nie wytłumaczył, ale bolało tak że myslałam że sobie to spojenie wyrwę dla ulgi... minęło po kilku dniach, potem znów powróciło na kilka dni, ale od dłuższego czasu mam święty spokój... nic nie boli w tych okolicach:)

To jest taki ból jakby kości mnie bolały między nogami.coś takiego jakbym zjeżdżała z górki na nartach z wyprostowanymi nogami. Jakbym sienadwyrężyła. Cieżko mi to opisać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry