Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej laseczki
ja dziś miałam egzamin na prawko- eh nie zdałamChoć przyznam się, że całkiem nieźle mi się jeździło- tylko ta chwila nieuwagi- eh a było bliżej końca niż połowy... no trudno. Pewnie jutro znowu ustalę sobie termin. Powiedziałam sobie, że muszę przynajmniej 2 podejścia sobie zrobić. A najlepiej do skutku- ale zobaczymy jak z kasa i czy brzuszek nie zaprotestuje. Ogólnie to mi on nie przeszkadza
![]()

Cześć kochane
Ja dziś po wizycie i zdenerwowałam się tylko. Gin powiedział że za szybko tyję i mam przestać jeść owoce,jogurty,nie pić mleka ani soków. Wszystko co mi się wydaje że dla maleństwa potrzebne:-(
ja się właśnie zastanawiam czy zamówić spodnie na allegro dla siebie czy nie... nie wiem czy na te ostatnie tygodnie warto. choć z drugiej strony może by się przydały. w zasadzie aż do dzisiaj chodzę w fajnych biodrówkach, które się jakoś na dupsku trzymają i ciążowych jeszcze żadnych nie kupiłamtylko teraz się zastanawiam czy tak aż do grudnia dotrwam...