• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

witajcie,
ja to z jednej strony tez juz bym chciala byc po-zeby zobaczyc malutką i mieć pewność ze jest zdrowa... ale z drugiej strony to jeszcze ma troche czasu wiec niech siedzi w brzuszku;)

reklama
na kaszel nie pomogę ..

kicia jakoś nikt mi nie zwrócił uwagi że nie wolno mi zdawać- tylko czy zdaję sobie sprawę z możliwych konsekwencji, np. ostrego hamowania, nie daj boże wypadku.

ewwe kurcze właśnie mi przypomniałaś, że miałam umówiona na 18:40 bezpłatną cytologię, bo zapisałam się przy okazji badań na nieszczęsną HSV. cholercia... w sumie miałam robioną cytologię, ale ja to chyba zachłanna jestem i sobie pomyślałam - jak dają to bierz , a teraz przepadło ]:-)
Super że u hematologa wszystko ok :)
Gratuluję zakupów i życzę cierpliwości co do pocztowców :)

hej laseczki :)
ja dziś miałam egzamin na prawko- eh nie zdałam :zawstydzona/y: Choć przyznam się, że całkiem nieźle mi się jeździło- tylko ta chwila nieuwagi- eh a było bliżej końca niż połowy... no trudno. Pewnie jutro znowu ustalę sobie termin. Powiedziałam sobie, że muszę przynajmniej 2 podejścia sobie zrobić. A najlepiej do skutku- ale zobaczymy jak z kasa i czy brzuszek nie zaprotestuje. Ogólnie to mi on nie przeszkadza :)

w takim razie zycze wytwalosci!!! przy dwojce na pewno prawo jazdy sie przyda :tak:

Cześć kochane
Ja dziś po wizycie i zdenerwowałam się tylko. Gin powiedział że za szybko tyję i mam przestać jeść owoce,jogurty,nie pić mleka ani soków. Wszystko co mi się wydaje że dla maleństwa potrzebne:-(

jogurty to rzeczywiscie maja duzo cukru i przez to sa kaloryczne. ale mleko i owoce??? to co masz jesc?

ja się właśnie zastanawiam czy zamówić spodnie na allegro dla siebie czy nie... nie wiem czy na te ostatnie tygodnie warto. choć z drugiej strony może by się przydały. w zasadzie aż do dzisiaj chodzę w fajnych biodrówkach, które się jakoś na dupsku trzymają i ciążowych jeszcze żadnych nie kupiłam :D tylko teraz się zastanawiam czy tak aż do grudnia dotrwam...

moze sprobuj cos wyszperac w lumpeksie. albo kup soboe dresiki i bedzie dobrze ;-)

ja dzis juz jestem wymeczona. na szczescie maz czyta juz Nince na dobranoc i zaraz pewnie mala bedzie spala. jutro czeka nas wyprawa do centrum handlowego po buty zimowe dla Ninki. dzis przymierzyla chyba wszystkie rodzaje w ccc i niestety ma taka chuda nozke, ze wszystko jej zlatuje. chyba znowu skonczy sie na zakupach firmowych butow za 200 zl :dry:

buziaczki i milej nocki!

Mamolka zdasz następnym razem. Ja mam w planach prawko. I zrealizuje mój plan.
Kcia mnie syrop prawoślazowy poleciła psyciatra na oddziale, gin i internistka. Niezła ekipa he he he he.Ja juz patrzeć na syrop z cebuli nie moge....
Nio priorytety to ida tyle samo zwykłe albo i dłużej...

wzięłąm już tego prawoślazowego, przynajmniej w smaku fajny...bo ten ciążowy *spam*, to niesamowite świnstwo....piję go w łazience, nad kibelkiem, z zatkanym nosem i natychmiast popijam szklanką herbaty....bleeeeee :(
nom Bodzinko, tyle polecających doktorów, to już się kłócić nie mogę tylko brać :P

//edit
ide Kochane do łóżka znów, może jutro będę bardziej 'żywa' :P miłego wieczoru :)
dobranoc Wam :*

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry