oj Tunia zmiany nastroju to ja już przyjęłam za normalne w ciąży nie zależne chyba od trymestru
ja wczoraj na zmianę cieszyłam się i łapałam doła, a dziś tez mi się smutno zrobiło bo męża wydatki najważniejsze a ja płaszczyk kupić zechciałam taki używany za 3dychy, a on że poczekamy do wypłaty... no żesz...
ja mam to samo, zimno się robi, a płaszczyka brak, a przez faceta od mieszkania, który powiedział, że do kaucji za mieszkanie mamy mu jeszcze 500 zł zapłacić to zakupy, które chciałam w tym tyg zrobić muszą poczekać, już nie mówię o tym, że przez to jesteśmy w tym m-cu 1500 zł do tytułu, dobrze, że chociaż wpadł ten 1000 za opla
ja jestem wściekła od rana, bo od 2,5 m-ca załatwiam reklamację za tą nienagraną płytę z usg połówkowego, nie korzystam z usług medicover już a oni mi przysyłają pisma, że mam 700 zł w tył zapłacić składek, więc dzwonię, mówię, że nie rozwiązuję umowy bo mam z nimi sprawę reklamacyjną, a składek nie opłacam bo nie korzystam z ich usług, 15 minut wisiałam na telefonie na własny koszt żeby się czegoś dowiedzieć, innym razem jak do nich dzwoniłam to mnie od jednej do drugiej osoby przełączali, to jest chore żeby wszędzie było tyle administracji i żeby załatwić sprawy to potrzebne są do tego 3 różne osoby,
piszę im to pismo o wypowiedzenie umowy ubezpieczenia, a niech mi jeszcze każą płacić to nie wiem co im zrobię
lwiczka ja sama sobie zrobiłam zakaz kontaktów z mężem, a właściwie oboje o tym zdecydowaliśmy, bo ja ostatnio mam permanentną infekcję i on nawet raz coś ode mnie chyba złapał, normalnie od 2 m-cy ciągle coś łapię, jem dowcipnie globulki, mija, tydz spokoju i na kolejnej wizycie znów się okazuje, że jakaś infekcja, więc mąż powiedział, że bezpieczniej dla mnie i dziecka będzie jak się chwilowo powstrzymamy, nie robi mi żadnych wyrzutów, ale się klei do mnie od dwóch dni tak, że widać, że czegoś mu brakuje i żal mi go troszkę
to mnie pocieszyłyście, bo ja już zaczęłam myśleć, że może to jest tak, że jak ślub wzięty to niby nie trzeba się starać... chyba jesteśmy przewrażliwione:-)