Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
olkale a u mnie ostatnio położna bywa 1-2 razy na tydzień - realizuje jakiś ogólnopolski program opieki nad ciężarnymi powyżej 26tygodnia ciąży... w sumie jestem zadowolona z tych wizyt, raz że jestem częsciej widziana przez osobę "wtajemniczoną" a dwa że zawsze jak coś to wiem że mogę dzwonić bo mam do niej komórkę i ona nie daleko mieszka, a nie tak jak ten lekarz co do naszego miasteczka dojeżdża 2 razy w tygodniu...hejcz połozna już na wizytę? fajnie...też bym chciała, ja chodze do gina priv i położnej na oczy przez całą ciazę nie widziałam![]()
Też chodze prywatnie, a ta baba mnie złapała w rejonowej przychodni, bo tam mam też laboratorium i byłam krew oddawać... Tak strasznie chciała przyjść... Zaraz zadzwonię ją zje*ać, bo nienawidzę takiego traktowania!hejcz połozna już na wizytę? fajnie...też bym chciała, ja chodze do gina priv i położnej na oczy przez całą ciazę nie widziałam![]()
no i jeszcze dochodzi sprawa finansow - mojemu mezowi kiepsko idzie oststnio interse, a wydatkow coraz wiecej ...Ja do swojego mam wiele zastrzeżeń, ale też i ma wiele zalet. Nikt nie jest idealny i mimo, że na niego narzekam, to nie wyobrażam sobie życia bez niego.
:-)