• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Zdecydowanie za dużo dziś naskrobałyście;) Przepraszam Was, ale nie mam głowy żeby "wejść" w Waszą rozmowę- to kłucie brzucha nie mija...przy każdym ruchu boli, więc jutro dzwonię do lekarza. Stresuję się już dziś...

Buziaki dla Was i miłej nocki!

reklama
ewwe to zupełnie tak jak u mnie. Już wczoraj pisałam że źle się czuję, ale myślałam, że to z przemęczenia. Dzisiaj jednak dalej mi brzuch strasznie twardnieje i jakoś tak dziwnie go czuję... Momentami mała jak mnie kopnie aż syknę z bólu. Może chce się przewrócić, a zbytnio nie ma już miejsca...nie wiem.
Myślę, że teraz to już będzie coraz gorzej z tymi naszymi skurczami.

mój gin kiedy rozmawialiśmy o karmianu pow, że Jego żona (4 dzieci :P) używa tylko AVENT ręczny i on tylko ten poleca...mam już upatrzony nawet
LAKTATOR PHILIPS AVENT ISIS VIA 0% BPA + POJEMNIKI (1270886771) - Aukcje internetowe Allegro

To nie ten wątek co prawda, ale żeby była ciągłość, to odpiszę tutaj :) Kupowałam laktator niedawno u tego właśnie sprzedawcy - rzetelny, mogę polecić. Wszystko nowe, dobrze zapakowane.
Tylko że ja kupiłam taki:
LAKTATOR PHILIPS AVENT ISIS 0% BPA + BUTELKA !!! (1265725633) - Aukcje internetowe Allegro
Nie ma pojemników, więc jest tańszy. A zamiast drogich pojemników kupiłam woreczki do przechowywania pokarmu. Coś takiego: WORECZKI DO PRZECHOWYWANIA POKARMU MLEKA 30 SZT. (1259141527) - Aukcje internetowe Allegro
Razem z laktatorem zamówiłam też sterylizator z zestawem butelek. Też polecam :)

ja miałam i reczny i elektryk-zdecydowanie polecam elektryczny. Ja miałam akurat z Medeli-kupilam tanio na all bo dziewczyna nie miala pokarmu-takze czasem warto obserwowac aukcje. Recznym nigdy tyle pokarmu nie sciagnelam i tak mnie piersi po nim nie bolały-nie wspomne ze mleko sie doiło a ja mogla np zajadac cos .

dzień dobry

co do laktatorów ja miałam ten ręczny aventu- byłam nawet zadowolona, ale ja karmiłam na bieżąco więc oddałam go koleżance- teraz by się przydał ;/

wiolcia tanio ma ten sprzedawca :) już wiem do koga się przypominac jakby mi ten link uciekł gdzieś :)

ewwe, olcia, agaj co to za boleści! a kysz skurczyki a kysz!!!!!!!!!

anka :) jaki śliczny kocurek... gdyby nie moja gadzina to chętnie bym go przygarnęła- tylko trochę daleko mieszkam. co do zamykania w łazience- nie da się odwrotnie- zamknąć wasz pokój gdzie maleństwo śpi? Może go wcale dziecko nie będzie obchodziło- a może kup kotu drapak- siedzisko gdzie kot poczuje że to tylko jego i wyłącznie jego miejsce. Ja mam taki i jestem zadowolona http://www.leoland.pl/?link=productCard.html&ProductId=119&idCat=2 -tylko warto pomyśleć o jakiejśc podkładce na sufit

Ostatnia edycja:
Witam z rana...w sumie to czuję, ze już środek dnia :tak: pobudka dzisiaj 4:30
Serdecznie dziękuję za życzenia... bozie jak to szybko minęło 4 lata, wogóle mam wrażenie, ze z wiekiem czas przyspiesza...nie mówię jak mi teraz (w ciaży) czas leci:szok:

Wczorajsze zakupy udane, za niewielka kase (119 zł) kupiliśmy suszarkę Viledy, no i nowy tłuczek do miesa, śmiałam się, ze prezent w sam raz na rocznice :-D

od dziś ogłaszam akcję prania Natalkowych ubranek, a mam co prać...dostałam masę rzeczy po córkach 2 kuzynek, cosik podrzuciła kooleżanka i sąsiadka...wątpie czy zdązę wszystko przymierzyć małej ;-)

mam dzis w planach spakować torbę do szpitala, takze spakowac sie na karteczce by nie panikować w razie czego i tylko dorzucać rzeczy typu ksiazeczka czy aparat foto.

co do laktatorów, to ja na razie nie kupuję...nie wiem moze ktos o jakiś prezencik sie upomni ;-)
zamierzam kupić podobnie jak Yvona Medele (na pomczątek) ręczny z mozliwoscia rozbudowy na elektryczny...robiałm jakis czas temu rozeznanie na forach i o nim dziewczyny piszą najwiecej pozytywów

reklama
dzień dobry! zimno jak jasna cholera i mgła
czas przestawiamy w ostatni weekend października
ja mam laktator ręczny na takiej samej zasadzie jak avent ale tej firmy na tippi - jakoś tam, była tańszy - jak poszukam w necie to dam linka i woreczki też kupiłam. Jutro mam wolne!!!! ale się wyśpię
Mała się jakoś obróciła -ale na pewno nie głową w dół - wydaje mi się że głową w górę - eh małe to takie głupiutkie- czy to nie rozumie że tak nie wyjdzie i musi głową w dół leżeć. Zobaczymy w sobotę bo mam wizytę na 13-tą. Lece zobaczyć na inne wątki
Wiolcia - widzę że jakoś specjalnie się nie przejęłaś moim postem skierowanym do Ciebie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry