• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam ponownie :)

Dziś na 7.30 musiałam sie wybrać na badania do przychodni :(, zimno strasznie brrrrrrr. Odzwyczaiłam sie od wczesnego wstawania przez to L4, przeżyłam niezły szok termiczny :).

Czy któraś z WAs miała zlecone przez lekarza badania na antygen żółtaczki typu B i C?

Fantastycznie mnie dziś kosztowały te badania 133zł w tym morfologia, wasserman, mocz, te dwa antygeny żółtaczkowe no i TSH poziom hormonu
tarczycy.
Jutro wyniki, ciekawe co mi tam wyskoczy, mam nadzieje że wszystko bedzie w normie.
Miłego dnia :)

olakle
miłej 4 rocznicy ślubu, ja 25 obchodzę z mężem 2 rocznice ślubu BAWEŁNIANĄ
4 rocznica to podobno ( OWOCOWA LUB KWIATOWA ) :)

reklama
Hej Dziewczynki:) OLKALE wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:) Ja sobie dziś pospałam i właśnie jem śniadanko:) mała tak mnie kopie że się nie mogę skupić na jedzeniu;) Co do krwi pępowinowej to czytałam o tym kiedyś, ale dla mnie też te koszty są za wysokie, także raczej się na to nie zdecydujemy, no chyba że byłaby taka konieczność, ale nawet nie dopuszczam myśli że tak mogłoby być...

Nie wiem aga czy chodzi Ci o to ale ja miałam robiony antygen HBs - to jest czyli wirus zapalenia wątroby typu B - no i jak jest wszystko ok to wychodzi ujemny.
Ja już mam też dość tych badań, co idę na badania to 50 zł! I tabletki jakieś co miesiąc i kolejne 50 zł... do tego wizyta u lekarza 100 zł a czasem więcej i wychodzi że w miesiącu wyskakuje mi z portfela 200 zł =(
Ostatnio znalazłam wynik grupy krwi na szczęście bo się bałam że zgubiłam. A w szpitalu nie chcą bez niego przyjmować ;/

Cześć :)

ja juz po sniadanku, mala w przedszkolu. musze mieszkanie ogranac, ugotowac zupke i zrobic saltake jarzynowa. a o 14 wychodze, bo mam dzis ta wizyte u gina.

co do krwi pepowinowej - przy Nince bylam tez na spotkaniu z babka z banku krwi i strasznie sie zapalilam. ale pozniej troche poczytalam, pogadalam i stwierdzilam, ze to jednak dosc niepewna rzecz. tzn. gdyby pieniadze nie byly problemem, to pewnie bym sie zdecydowala. z tego co czytalam, krew jest raczej wykorzystywana do leczenia rodzenstwa niz samej osoby, od ktorej zostala pobrana. np. przy bialaczce wogole nie stosuje sie krwi pepowinowej. kazdy musi podjac ta decyzje sam.

milego dzionka!

witajcie:)

Olkale wszystkie co najlepsze z okazji rocznicy:):)

Ja dziś kiepsko spałam, bolał mnie pęcherz bo mi się nie chciało do wc wstawać:/ i pachy mnie bolą od zarzucania łapek za głowę....

Zgadnijcie na kogo czekam.......://// grrrrrrr

ewwe - niech zgadne ... na listonosza???? niedlugo chyba posadze cie o romans, bo tak na niego czekasz i czekasz ;-)
apropos listonosza - na 3 urodziny Ninki zamowilismy jej rowerek na allegro. i akurat kurier przynoisl jak byla w domu. potem na urodzinach babcia sie pyta: od kogo dostalas taki sliczny rowerek. a moje dziecko: od listonosza. to sie rodzina usmiala :-)

Hello laseczki
olkale Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy,dużo miłości i zdrówka dla Was :)

ag29 Ja miałam na hbs antygen-wynik ujemny :)

ewwe Czyżby na... donosiciela? heh

Ja obudziłam się dziś o 9,a dokładnie to zostałam obudzona przez męża,bo urwał się z pracy przyszedł do mnie do łóżeczka i obudził mnie...milusio... :-) a później poszedł do malucha pokoju,pomalował sufit i wrócił do pracy :)

reklama
martwię się że w krew mi wejdzie to czekanie na listonosza, i że będę na niego czekała nawet jak nie będzie miał dla mnie paczki:/
a teraz dodatkowo czekam jeszcze na kurtkę i koszule nocne bo zamawiałam na all....

Ale mnie dziś cycki bolą..... ;( chyba zaraz odpadną.....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry