• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
U nas jest Pit Bull i nie mam zamiaru go odseparowywać od dziecka. Zresztą będę musiala dla psa poświęcać dużo czasu ,bo siedzi praktycznie cały czas ze mną ,a ja go tak uwielbiam,że będę musiała czas wygospodarować i dla niego i dla dziecka.

Dzień dobry, mam zaległości w czytaniu bo złapało mnie choróbsko!
Moje L4 zaczęło się od fatalnego przeziębienia.
Brała z Was któraś syrop dla ciężarnych *spam*? Dziś kupiłam bo się strasznie męczę z katarem i kaszlem
Ja kupiłam ten syrop jak cierpiałam niesamowicie na przeziębienie i postawił mnie w dwa dni na nogi. Pachnie czosnkiem bo ma czosnek a każdy wie że to najlepszy naturalny antybiotyk. Duuuużo zdrówka życzę!

Hej mamuśki, trochę zaniedbałam ostatnio forum:-( Staram się was codziennie podczytywać, ale niestety jakoś brak mi weny do pisania. Po mojej wizycie w szpitalu staram się odpoczywac ale wiadoo jak to jest odpoczywac w domu mając 7 letnie dziecko. Dziś na dodatek M. wyjechał na statek i będzie za 6 tyg. muszę się więc jeszcze tyle wstrzymać. Choć dziś lekarz średnio mnie pocieszył ale to na odpowiednim wątku.
Jeśli chodzi o *spam* to ja brałam, choć zapach czosnku był odrażający, w sumie mi nie pomógł jakoś specjalnie.

witajcie
zajrzałam dzisiaj do rosmana. Zostawiłam tam ponad 70 zł na pierdoły-masakra jak ta kasa sie rozchodzi.
I co chwile sobie jeszcze uswiadamiam ze wielu rzeczy nie mam i az mnie ciary przechodzą na mysl ile to jeszcze trzeba wydac.
Dzisiaj po obudzeniu sie z popoludniowej drzemki pierwszy raz nie bylam odrętwiała-ale milutko.
Zdrówka zycze dla kaszlących i smarkających mamuś:)
spokojnej nocki

Dziewczyny najwyższa pora zacząć obstawiać, która z grudniówek pierwsza urodzi ;-) Widzę, że listopadówki już szaleją. Dwie bliźniacze mamy już rozpakowane, zaglądam czy jest wiadomość od dziewczyny, która miała już rodzić a tu kolejna pisze że ma skurcze.

reklama
Hej!
Wyjątkowo pyszna kawunia mi dzisiaj wyszła!:-)

Co do porodów, to ponieważ miissiiss ma wełenkę:-D:-p, to obstawiam Wiolcię jako pierwszą:wink:!!!! Szybki termin, plus duuuże bobo razem do kupy chyba ją jako pierwszą ruszy!:tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry