• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Mi się ten kalendarz w obu ciążach akurat sprawdził:)

asjaa ja to ci powiem że nawet jakoś nie myślę że coś może sie dziac wcześniej..Wiktora przenosiłam i teraz też się tego trzymam:)

No i co tu taka panika panuje, spokojnie mamy jeszcze sporo czasu:) ja plananowo za torbę zabieram się od grudnia...

kliwia jeszcze praiwe całe 2-3 tyg do ósmego mies.:) od skończonego 32 się zaczyna;) ja zreszta liczke od daty wyznaczonego porodu i to mi się pokrywa. Tak najwiarygodniej- 26 dnia każdego mies. kończę dany mies. i zaczynam nowy-tak najlogiczniej.

zobaczymy, która z nas będzie pierwsza, bo różnimy się tylko jednym dniem, choć ja pewnie jak donoszę to na cc pojadę ok 15 bo mam na święta obiecaną dzidzie w domu, więc niech siedzi ładnie w brzuszku :)

ale jaka spokojna dziś, powiedziała tylko o 7 dzień dobry małymi kopniaczkami i cisza...

Tunia skoro masz planowane CC to nic się nie martw, będzie dzidzia na święta:) z pewnością będziesz pierwsza;), moja tez jak na razie leniwa, choć czuję od środka w poprzek jak sie wypycha:) własnie czuję nózię w żeberku:p

Witajcie,

Jednak nie poszłam dziś na ip bo jakoś nockę przespałam bez tego bólu:) I mam nadzieję że nie pojawi się on więcej! - dziękuję tym które mnie pocieszały :)
Co do obstawki, która z nas pierwsza a właściwie który MAluszek zdecyduje pierwszy wyjść na świat to niczym się nie wyróżnię jak obstawię Wiolcię:) Choć pewnie jeszcze się zaskoczymy;)
U nas dziś deszczowo, ja popołudniu poprasuję ostatnią partię ciuszków i zostanie jeszcze pościel do prania i prasowania :)

Milutkiego dnia dla Was!

ale booooli mnie głowaaa:////

ja wstawiłam pranie ale swoje,:)

agaj a propo bólu mnie dzis też w nocy bolał, u dołu, to nie było kłucie ale normalny ból połączony z takim paleniem od środka, bardzo nieprzyjemny:( dobrze że u ciebie lepiej;)

coś chciałam zapytać ale zapomniałam,...

reklama
Straciłam sens w życiu.... Pojawił się dziś listonosz i przyniósł dziś zmianę pościeli:D ... Na kogo ja teraz tak będę czekała?? Chyba zamówię coś jeszcze o tej Pani.....

ALE !!! powiem Wam że pościel śliczna po prostu:) zrobię później fotki to się pochwalę:)

a wczoraj też odebrałam z poczty kurtkę, fajna jest - ale czuję się w niej jak napompowana wiatrem reklamówka:/// taki balon....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry