• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
A ja dziś zaszłam do pracy... miałam coś pomóc ale obyło się bez mojej pomocy, więc właściwie nie wiem po co tu siedzę jeszcze =) chyba dlatego, że jest szybszy internet =) bo w domu przekroczyłam limit i teraz strona otwiera się tak długo, ze mogę herbatę zaparzyć =) A ja od dzisiaj czekam na listonosza z paczką ciuszków z Alle =) i nie mogę się doczekać... chociaż mama mówi, że mam już tyle ciuszków, że mogłabym 8 dzieci ubierać i przebierać =) Ale nie mogłam się powstrzymać =)

zaczynam obstawiać, że ten mój kaszel to wina suchego powietrza w mieszkaniu, ale w pokoju w którym śpimy mamy zakręcone kaloryfery bo ja bym nie wytrzymała

ja już nie wiem co mam robić, zadzwoniłam do przychodni czy mogę przyjść na inhalację solą fizjologiczną, bo mi lekarka kazała, ale sama pomyślałam, że to nic nie da, i własnie pielęgniara mi mówi, że lepiej jakbym się naparu z tymianku napiła

a ja się boję, że ten kaszel córci szkodzi

aha, i wiecie co - pękają Wam brodawki? Mnie jedna pękła, boli trochę, druga też taka jakaś zaczerwieniona, w ogóle nie chcą się wklęsnąć tylko sterczą ciągle takie czerwone nabrzmiałe, chyba muszę kupić krem na brodawki, ale nie wiem co im się porobiło, zwłaszcza, że nikt ich nie dotyka, bo przez te moje infekcje mamy z mężem wstrzemięźliwość seksualną

zresztą wczoraj stwierdził, że jak już jestem taka dużo i Zuzia głową w dół to on już nie chce bo się boi i nie będzie Zuzi w głowę pukał :) hehe, faceci są śmieszni, ale powiedział, że wytrzyma do stycznia, dobrze wiedzieć, że taki wytrzymały, hehe :)

Tunia mnie tak jakby pękają - dziwne są strasznie i boląąąą... Ale w przeciwieństwie do Twoich moje "wpadają" do środka:/ i aż się martwię że malutki będzie mógł mieć problem z ich uchwyceniem...

Sarka no ja miałam taki ból jak przy cyście na jajniku (miałam kiedyś więc z tym to porównuję)... Ruszam się delikatnie tak asekuracyjnie aż mi głupio, ale nie chcę tego bólu więcej bo wpadnę w panikę a ona najmniej wskazana. Może nas maluszki gdzieś uciskają i stąd takie uczucie?...w końcu są coraz większe :) To życzę Ci żeby szybko ten ból zniknął bo myśli jakie nas dopadają podczas różnych bóli są masakryczne:(

aaa wiem co chciałam zapytać...............czy sa jakieś wieści od Bodzinki??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!

agaj no tak własnie myślę że to dzidzi rozciaga bezlitośnie macicę która robi się coraz mniej elastyczna i rozciagliwa ia stąd te bóle:/

ewwe parsknełam śmiechem:))))) koniecznie musisz zamówić jeszcze cos u tej paniusi!!! hhehehe
u mnie tez dzis był listonosz ale z ...rachunkami:/ mógł se darowac nie...hehe;)

Ewwe może masz rację bo ból taki mega, szczególnie jak robiłam jakiś krok czy w ogóle uniesienie nogi ...Póki co przeszło, mam nadzieję że nie wróci. A Malutka coś ma jakieś już mniej rozbrykane dni, momentami serię kopniaków zaprezentuje a resztę dnia cisza..ALe to już pisałyście ostatnio, że nie ma co liczyć obsesyjnie ruchów bo byśmy chyba w wariatkowie wszystkie wylądowały;)

aaa dziewczyny kupcie sobie na te brodawki maść Bepanten - rewelacyjnie natłuszcza!
ewwe a na wklęsłe brodawki są specjalne wyciagające kapturki, zresztą może się to zmienić po porodzie i dzidź świetnie sobie je wyciagnie;)

reklama
moje dziecko dzis ospałe jak mamusia...normalnie gdyby nie obecny w domu Wiktor to bym się koimnęła a tu muszę zaraz się za jakis obiad wziąść:/ normalnie leń mnie ogarnął...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry