• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
agbar ja też niestety będę musiała się pożegnać ze swoją strona łóżka, w ogóle łóżko u nas pójdzie pod scianę i M też a ja z brzegu przy łóżeczku...

ewwe juz sobie wyobraziłam przyklejony tyłek twojego kota do tej taśmy hehehe, aaa zapomniałam - ta moja była kotka co teraz wyeksmitowała do sąsiadów uwielbiała się też załatwiać do ...wanny, super po prostu, w sumie to zanim ja miałam, bardziej kochałam koty heheeh

ja posilam sie kawka i sernikiem (upiekłam 2 dni temu:ppp) i zaraz będę mieć romans z żelazkiem bo juz mnie kupa prania wzywa i wyzywa eeech://

olcia to ta "normalna" koleżanka to jakiś odmieniec hehe;)

Ja dziś byłam w centrum handlowym myślałam, że może uda mi się coś dla Madzi kupić byłam H&M, Zarze, Mathercare, Smyk i nic dosłownie nic mi się nie podobało. Pewnie pajacyki kupię w Tesco bo wydaje mi się, że tam największy wybór. A tak chciałam zaszaleć:-(
Teraz zrobiłam obiadek na jutro schab duszony z buraczkami miałam zrobić jeszcze kopytka ale czuję że jednak z kopytek zrezygnuję.
Ja na szczęście zachowałam swoją stronę łóżka
Pozdrowienia dla Bodzinki

reklama
ale ja odpoczywam serio pół dnia leżałam, obiad robi się sam, a centrum handlowe bo Julce kulki obiecałam. Niestety żeby całkiem leżec plackiem to musiałabym się przykuć, ale staram się jak mogę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry