• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ja przed chwila zrobilam probki kolorow na scianie i juz mezowi zrobilam grafik urzadzania pokoiku tak, ze do 14 listopada wszystko bedzie gotowe. oczywiscie jak mozecie sie domyslic jest zachwycony, ze w weekendy zamiast grac na kompie bedzie malowal i skrecal mebelki .. hehe ...

reklama
Witam dziewczynki:-) Dziś noc była taka sobie, bo spędziłam ją na kanapie. No rzesz nie wytrzymałam dyskusji, kiedy mąż wrócił z domu. Ale za to ten "szantaż emocjonalny" podziałał i komoda i łóżeczko będą stały tam, gdzie chcę;-) Kiedy wstawał do pracy powiedział, że więcej nie mam mu robić takich numerów, bo beze mnie się nie wyspał:-p Mam w zasadzie wyrzuty sumienia, bo zareagowałam nieadekwatnie do sytuacji, ale teraz nie wiem co zrobić, przeprosić za takie fochy, czy siedzieć cicho i cieszyć się, że "wyszło na moje"? Wredota ze mnie, ale mam satysfakcję z obrotu sytuacji:rofl2:;-)

Chciałam dziś zrobić zakupy dla dzidzi, ale mam jakiegoś pecha i okazało się, że karta straciła ważność. A wczoraj jeszcze z niej korzystałam. Muszę się kurka streszczać, bo jak tak dalej pójdzie, to mnie poród zastanie, a ja dalej nie będę odpowiednio wyposażona.

czesc,
jestem po fatalnej nocce - nad ranem wstalam i wzielam leki zeby zasnąć:( na szczescie przeszło i zaraz bedziemy jesc pieczoną wołowinkę i zielona szparagi zapiekane w serze:)
Muszę jeszcze pochwalić mojego szanownego ślubnego, bo nawet nie wiem kiedy z Wiki wstali i posprzatali kuchnie i nasz "salon" :)

mamolka
- ja bóli porodowych nie miałam jadąc do szpitala, a rozwarcie było na 5 cm, więc to tak różnie bywa. Teraz za to bywaja bolesne skurcze, a rozwarcia na szczęście brak.

mamolka
- ja bóli porodowych nie miałam jadąc do szpitala, a rozwarcie było na 5 cm, więc to tak różnie bywa. Teraz za to bywaja bolesne skurcze, a rozwarcia na szczęście brak.

to ja cię przebiję bo ja 5 cm rozwarcie miałam od 35/36 tc i to bez żadnych skurczy, więc jak jechałam do szpitala 3 tyg później to miałam regularne skurcze co 3 min ( takie opasające cały brzuch- jak sarka pisała) :P

co do ślubnego i córci- nooo tak ma być :) w końcu mama ma odpoczywać - nie tylko dla siebie, ale i synka co by za szybko się nie urodził ;-)

agbar w ramach zadośćuczynienie ciążowym fochom możesz dziś słodko męża przytulić i powiedzieć " nie martw się skarbie dziś się wyśpisz " :)

gufi już widzę tą zadowoloną minkę ...hiehiehie :)

witam się weekendowo,
zmęczona po 3 pod rząd nieprzespanej nocy, jak się dziś nie uda mi wyspać to jutro chyba padnę na twarz, mąż się nawet wyniósł sam z siebie na materac na podłogę żebym się lepiej wyspała, ale nic to nie dało,

dziś zaliczyliśmy zakupy dla dzidzi:-D napisałam w odpowiednim wątku,

no i miałam dużo rzeczy napisać i zapomniałam:no:

hej:-)
wszystkim chorym mamusiom dużo zdrówka!!:tak:
widzę, że coraz więcej się rozkłada:szok: taki okres przeziębieniowy. Ja na razie się trzymam, dwie infekcje już za mną - w kwietniu i czerwcu, masakra.
pozdrawiam ciepło

Ja to się uchowałam bez żadnej infekcji, a nawet starałam się unikać ludzi przeziębionych, co zostało odebrane przez moich znajomych dosyć hmm zaskakująco?! i myśleli sobie "jaka ona dziwna". No ale cóż...
Ja przed chwilą wróciłam z zakupów... jak zwykle kasa wydana a nic konkretnego nie ma w lodówce =( Zjeździłam kilka kiosków w poszukiwaniu Dziecka bez dodatków i kompletnie nigdzie nie znalazłam, a wydawanie 7 lub 9 zł na gazetę z marnymi dodatkami to kompletna strata pieniędzy. Stwierdziłam, że lepszym rozwiązaniem będzie jak zamówię prenumeratę. Przynajmniej listonosz mi wrzuci do skrzynki i nigdzie nie będę musiała chodzić =)
agbar gratuluję komody i łóżeczka na "swoim" miejscu =) czasami trzeba zrobić scenkę bo ONI inaczej nie zrozumieją hihi a ty Tunia widzę, że spędziłaś na przyjemnościach czas =)

reklama
Zgadzam się z Izu scenka raz na jakiś czas nie zaszkodzi,a póki w ciąży jesteśmy to możemy zwalić to na burzę hormonów hehehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry