U
użytkowniczka r
Gość
Wiem że już to pisałyście ale ból taki jak na okres to skurcze czy co?![]()
Ja właśnie nie wiem i też czekam na odpowiedz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiem że już to pisałyście ale ból taki jak na okres to skurcze czy co?![]()
hm to zależy, ale sa one na pewno na tyle silne że nie dają watpliwości że to te! To takie opasające całą macicę i krzyże (ja miałam krzyżowe) no i przede wszystkim regularne, nie przechodzące po nospie i zmianie pozycji - wtedy powinny dać do pomyślenia. Ale na tym etapie mogą tak wyglądać skurcze przepowiadające.Ja właśnie nie wiem i też czekam na odpowiedz![]()
Was bolą sutki a mnie dupa... hemoroidy zewnętrzne mnie dopadłyJa to się chyba całkiem rozlecę do porodu...
Co do sutków to: Mam zakaz jakiegokolwiek dotykania - poza myciem oczywiście i kremikiem szybciutko....
Witam wszystkie
Ja się rozłożyłam na maxa,katar,boląca głowa,a gardło to masakra. Kaszel mam taki że popuszczam,a przecież cwiczenia kegla wykonuje do tej pory:-(
Myślałam że mnie chorubsko ominie a ty lipa,ledwo żyję,chyba idę spowrotem do wyrka.
kuruj sie Kochana!
dzis zaszalalam ze spaniem - spalam 11 godzin i tylko 2 razy sie budzialm!!!! chyba dlatego, ze bylam taka wymeczona po basenie. zaraz ide pod prysznic, potem zalicze ryneczek i spacer z mala. obiad mam dzis z glowy, bo maz pizze robi :-)... o ile szanowny pan i władca zdecyduje się mi pomóc bo już wymyśla, że zrobimy to jutro ;/ a ja tak nie lubie czekać =)