Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć dziewczynki.
Długo mnie tu nie było,ale to wszystko z braku czasu i sił. Sebuś daje się we znaki,szczególnie w nocy,dziś spałam 1,5 h i jestem szczerze powiedziawszy nieprzytomna. Mały zrobił sobie z nocy dzień a w dzień spi jak zabity i nic go nie rusza,starałam się już na wszystkie sposoby pobudzać go w dzień,ale zaraz po jedzeniu zasypia jak kamień:-(
Do tego wszystkiego mam doła okropnego,bo nie mogę liczyć na niczyją pomoc,mój Ł zawsze ma jakąś wymówkę i chociaż ma na mnie opiekę to większość czasu siedzę sama z maluchami i od natłoku spraw i zajęć które muszę wykonywać płakać mi się chce. Brakuje mi godzin w dobie,dzień powinien mieć conajmniej ich 40 żebym zrobiła to co planowałam. Tak czekałam na maleństwo a teraz wyję bo nie daję rady. Wszystko jest na mojej głowie a w nocy kiedy mały płacze Ł jeszcze mnie dołuje hasłami "że jaka ze mnie matka skoro dziecka nie potrafię uspokoić"więc płaczemy sobie w nocy z małym razem.
Ale się wyżaliłam,przepraszam.
mykam bo właśnie mały domaga się cyca. Buziaczki dla wszystkich mamusi i ich pociech![]()
Nie martw się - dziecko ci odpłaci wielka miłościa za kazda chwilę.ten ze szpitala 28 czerwca? jeśli to on, to jest dobryAntylopka - wizyta na 13-go czyli za tydzień - lekarz to profesor Jóźwik